- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Ben de güveçte yapmıştım ama malzemeye göre az çıkıyor Kahvaltılık borcamda bile olurGüveç kabın var mı toprak güveç. Fincan da bile yapıyorlar Ben güveçte yapmıştım 8 dakika yeterli oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de güveçte yapmıştım ama malzemeye göre az çıkıyor Kahvaltılık borcamda bile olurGüveç kabın var mı toprak güveç. Fincan da bile yapıyorlar Ben güveçte yapmıştım 8 dakika yeterli oluyor
Evet sekizmis demek ki hemen tutmuyo içiGüveç kabın var mı toprak güveç. Fincan da bile yapıyorlar Ben güveçte yapmıştım 8 dakika yeterli oluyor
Canım listemiz bayağı uzunduSelam kızlar. Kek tarifi alayım diye özele yazdım. Bilinmeyen tarif sandım kimse almaz sandım, ilklerden kapılmış Hangi tarifi yapmak istesem soslu
Hangi listeCanım listemiz bayağı uzundu
Burada hep beraber kızlarla ve nevos kek listesi hazirlamistik canım Nevreste Ne kadar tarif bulabiliriz diyeHangi liste
BalkabakliHangi liste
Tatlısını bile çok severek yememBalkabakli
Heee o zaman sana başka bi tarif bulalım nazomTatlısını bile çok severek yemem
Aslında var aklımda bir tarif ama çok ta içime sinmedi, araştırıyorum,Heee o zaman sana başka bi tarif bulalım nazom
Yasak yasakStarbucks yasak dimi
Offfff buu neeeeee oylar çok az yaaa2.olduğum yarışmayı buldum
Kekler - Pastalar - Kek Tarifleri Oylama
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Limonlu Cupcake-Dr Oetker Kabartma Tozu Sponsorluğunda:KK56: Sade Anne Keki — Piyale...www.kadinlarkulubu.com
O niye yasak isminden dolayı mı, kuru kek işteYasak yasak
Sunumun çok iyi gozukuyormus nazomSufle demişken daha önce katıldığım kek yarışmasında sufleye kaptırmışım birinciliği ben 2.olmuştum
Popüler her şey yasak.O niye yasak isminden dolayı mı, kuru kek işte
Nevos sunumu yapıp ama uygun olmayıp taşınacak kek olacak mı onu çok merak ediyorum şuanPopüler her şey yasak.
Çok söyledim ondan taşırım.Nevos sunumu yapıp ama uygun olmayıp taşınacak kek olacak mı onu çok merak ediyorum şuan
İnş olmaz çok üzücü nevos ödüm kopuyor şuan o yüzden cikolata falan yok bende bu ayÇok söyledim ondan taşırım.