- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Yerine koyacak bir şeyler de götürHemen farkeder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerine koyacak bir şeyler de götürHemen farkeder
Öyle olunca kabul eder işteYerine koyacak bir şeyler de götür
Bizim evde hiç olmadıBunlardan olmayan ev yoktu bir ara halen de çok kullanan var
Bizde yoktu ama evet ben de hatırlıyorumBunlardan olmayan ev yoktu bir ara halen de çok kullanan var
Ben de annemden arakladım ama hiç kullanmıyorum.Kv min yazlıkta var bunlardan gidince araklayayım bari ona ben başka alırım
Annemin süt takımı diye bir şeyi vardı. Gerçi hala var ama kolileyip kaldırdıkBizde yoktu ama evet ben de hatırlıyorum
Sana yakışmadı buBen de annemden arakladım ama hiç kullanmıyorum.
Sütlük fincan onlar evet nasıl dayanıyorlar eskiler kullanmadan bilmem ben aldığım gibi açıp kullanmam lazım yaşımız gidince bakalım değişecek miyizAnnemin süt takımı diye bir şeyi vardı. Gerçi hala var ama kolileyip kaldırdık
Hüsnüguzelde ki koca çınar devrilmiş, çok üzüldümTatil olmalı zaten. Biz küçükken lodosta üzerimize ağaç devrilmişti. Kaçtığımız için dalların uç kısımları denk geldi Allah’tan. Yine de o koca ağacın üzerimize yıkılışını unutamıyoruz kardeşimle.
Niye kullanmıyorum? Çünkü çirkin. Ama hatıra kalsın diye aldım.Sana yakışmadı bu
Ya kendisi kullanmadığı gibi bize de elletirmezdi hiçSütlük fincan onlar evet nasıl dayanıyorlar eskiler kullanmadan bilmem ben aldığım gibi açıp kullanmam lazım yaşımız gidince bakalım değişecek miyiz
He o olur evet hatıra kalsın tabiiNiye kullanmıyorum? Çünkü çirkin. Ama hatıra kalsın diye aldım.
Kozahan’ın içindeki tarihi çınarın kökü kalmış sadece. Yerle bir olmuş orası.Hüsnüguzelde ki koca çınar devrilmiş, çok üzüldüm
Hepimizin ihtiyacı varmış farkettim, Nevoşbalım gelince Nevreste sanada bi güzellik yapar kuzuSevilmeye ihtiyacım var ama nevoştan özel
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olamaz tüm güzel hatıralar bir bir gidiyor resmen, geriye hiç eski günlerden iz kalmayacak husnuguzelde çok etkiledi beniKozahan’ın içindeki tarihi çınarın kökü kalmış sadece. Yerle bir olmuş orası.
Annemin çok güzel antikamsı bir takımı vardı. Eşyalı 1+1 daireye koymuş onu, eşya diye. Dram. Bilsem izin vermezdim. Çok geç öğrendim. Birkaç parçası kırılmış bile.He o olur evet hatıra kalsın tabii
HeyecanlandımmHepimizin ihtiyacı varmış farkettim, Nevoşbalım gelince Nevreste sanada bi güzellik yapar kuzu
Nevosun bebekleri diye nevos yeni bir konu açsın kukriskom, orada tek tek hepimizi övsün en iyisi kedi gibi oldumKuzu orada o an konu bendim diye benden bahsetti yoksa hepiniz aşkomun bebeklerisiniz değil mi aşko Nevreste