- 1 Aralık 2021
- 12.112
- 40.713
- 34
Kekin çok güzel diyorNe konuda bebek okuyamadım önceki yorumlarıda kusura bakma :)
Ya yapıyor ama yeterli değil.Çalışkan çocuk derdi var nevosum sizde de maşallah
Hee sağolsun tadıda güzeldi valla :)Kekin çok güzel diyor
Benim için o dizi 79. bölümde bitmiyor çünkü 79’dan sonra yine 1. bölüm var. Sonra 2, 3, 4…
Ocağa kadar çok sıkmayayım dedim. Ocaktan sonra tepesindeyim.Benim oğlan bu ara hiç ders çalışmıyor lgs sonrası bıkkınlık olmasın diye serbest bıraktım bende
Evet ya kızım sürekli çalıştı düzenini hiç bozmadı ama çok hırslıdır oYa yapıyor ama yeterli değil.
Bugün okula gittim. İngilizce öğretmeni biraz şikayet ediyor. Diğer dersler denemede falan iyi geliyor. Orta diyelim ama İngilizce düşük, yazılılar hep yüksek İngilizce düşük. Dersi önemsemiyor, takmıyor diyor.
Erkek çocuk cidden zor.
Bizimde okul çıkışı etüt var. Hiç dinlenemiyor.Az kaldı diye gazlıyorum. 6 ay sık dişini sonra ben seni sabah 7 de oyun oynaman için kaldıracağım diyorum7 gün okulda hafta sonu da kurs var ödevlerde var biraz mola vermesi iyi olur gibi aakşamları da canlı dersi var iki gün de
Hırs olsa zaten oluyor.Evet ya kızım sürekli çalıştı düzenini hiç bozmadı ama çok hırslıdır o
Kızımin Tam puanla kayseride çok iyi bir okula yerleşen arkadaşı okulu bırakmış çok şaşırdım deneme olsun okuldaki derslerde olsun çok iyiydi ondan sonra bıraktım bende okuldaki programa uyuyor ama çalışırkenOcağa kadar çok sıkmayayım dedim. Ocaktan sonra tepesindeyim.
Nasip bakalım. Bazen diyorum her şey boş, canı sağ yeterAma işte bu onun hayatı ileride pişman olacak
Büyük konuşmak istemiyorum ama ben lisede farklı bir şehirde yatılı okumasını istemem. Bulunduğum şehirde olursa olur. Olmazsa eve yakın okula gitsinKızımin Tam puanla kayseride çok iyi bir okula yerleşen arkadaşı okulu bırakmış çok şaşırdım deneme olsun okuldaki derslerde olsun çok iyiydi ondan sonra bıraktım bende okuldaki programa uyuyor ama çalışırken
Ben gece emmesini kestim ilk olarak. sonrasında gündüzü de kademeli azalttım. önce sabah öğle akşam emiyordu, sonra öğlen akşam ya da sabah öğlen gibi 2’ye düşürdüm, sonra genelde sadece öğlenleri emzirmeye başladım, en sonda da işte ameliyatla Son noktayı koyduk. Şifa niyetine emsin diyordum 2 yaşa kadar, her şeyi yiyor çünkü Ama olmadıOlsun erken de değil bende gündüz tamamen bıraktım uykuya dalarken emiyor onu da bırakır yakında ..
şu an 20 ayını doldurdu ama 19.5 filandı tamamen kestiğimde.Ne erkeni kızne kadarlık ki? Ayrıca sancısız, günlerce uğraşmalı bir süreç olmadı en azından.
Arkadaş tünelin sonunda yine ışık yokErkek çocuk cidden zor.
Oy konusundaNe konuda bebek okuyamadım önceki yorumlarıda kusura bakma :)
Aslında bizim sorunumuz şu,Ben gece emmesini kestim ilk olarak. sonrasında gündüzü de kademeli azalttım. önce sabah öğle akşam emiyordu, sonra öğlen akşam ya da sabah öğlen gibi 2’ye düşürdüm, sonra genelde sadece öğlenleri emzirmeye başladım, en sonda da işte ameliyatla Son noktayı koyduk. Şifa niyetine emsin diyordum 2 yaşa kadar, her şeyi yiyor çünkü Ama olmadı
şu an 20 ayını doldurdu ama 19.5 filandı tamamen kestiğimde.
Arkadaş tünelin sonunda yine ışık yok
Evet ya yurt hayatı çok zorlar ortaokul döneminde hayırlısı olsun haklarındaBüyük konuşmak istemiyorum ama ben lisede farklı bir şehirde yatılı okumasını istemem. Bulunduğum şehirde olursa olur. Olmazsa eve yakın okula gitsin
Amin inşallah canımEvet ya yurt hayatı çok zorlar ortaokul döneminde hayırlısı olsun haklarında
Ben de dikişli halimle at oluyorum, üstümde dıgıdık dıgıdık oynuyorlarAslında bizim sorunumuz şu,
Erkek çocuk enerjisi çokFutbol oynamak istiyor. Ortam yok, halı sahaya takımlara gidiyordu. Sınava hazırlanıyor yorucu ve zaman alıyor.
Eee pcde oyun oynasa yine ders gidiyor.
Bizim için baba önemli bir faktör baba yanımızda değil
Çocuk ondan hep mutsuzStres, enerji atacak alan yok.
Kızlar olsa saç, baş yapar iki tur gezer, alışveriş yapar enerji depolanır
Yoksa benim kızlar cadıydı oğlum beni ne hamileliğimde, ne bebekliğinden hiç üzmedi.
80 den sonra bakamadım çok şükür bu ayıda 3. Lükle tamamladıkOy konusunda
Aslında normal şartlar olsa çok önemsemezdim. Ama Malatya 'da doğru düzgün ne okul kaldı ne öğretmenBen olsaydım çocukları hırslandıracak şekilde veya kendi isteklerinize erişmesi için ders çalışmasını teşvik etmezdim. Travma sebebi ilerisi için. Kendisinin değil de ebeveynlerinin hayatını yaşıyormuş gibi. Bir amaç edinmesini sağlarken destek olun. Amaç edinirse kendi azimle çalışacaktır.
Onlar mecburi şeyler çocuk deyince oyun geliyor aklımızaBen de dikişli halimle at oluyorum, üstümde dıgıdık dıgıdık oynuyorlar