Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Ya isminiz çok güzel. Şu an 71. bölümdeyim ben de. Ama kaçıncı 71 biliyor musunuz 580. falan. 😁
Yaahahaa çokteşekkür ederimmm ❤ ben de onlarca kez izledim. Tv ve youtube ta sayısız 😂 Şimdi de İstanbul için son çağrı yı izledim. Kıvanç'la Başağı, Berenle Kenan ı yan yana görmeye tahammül edemiyorum 😂😂😂

Inşallah bu ay sadece gönlünde birinci kalır
Asadddffffdddd 😂 seninki kekin de çoksell bebişim ama benim bu ay gönlüm çikolatalıdan gitti. Ellerine sağlık 🌸
Nasıl oldun alsem alsem Oğlan bıraktı mı emmeyi
Ameliyat ağrım var hala. Bu pazar kontrolüm var. İnşallah dikişleri alır. Oğlan memeyi bıraktı. içim hiç elvermedi ama baktım sormuyor, aramıyor, görünce meme demiyor. üstelemedim ben de. Böyle sonlandırdık 🫠 erken oldu biraz ama napalım, kısmet böyleymiş

Asadddffffdddd 😂 seninki kekin de çoksell bebişim ama benim bu ay gönlüm çikolatalıdan gitti. Ellerine sağlık 🌸

Ameliyat ağrım var hala. Bu pazar kontrolüm var. İnşallah dikişleri alır. Oğlan memeyi bıraktı. içim hiç elvermedi ama baktım sormuyor, aramıyor, görünce meme demiyor. üstelemedim ben de. Böyle sonlandırdık 🫠 erken oldu biraz ama napalım, kısmet böyleymiş
Önce sen iyi ol kuzum🥺🤲🫶 bunlarda geçecek inş 🥰😍🤩🍒🍒😘

Olsun erken de değil bende gündüz tamamen bıraktım uykuya dalarken emiyor onu da bırakır yakında ..

Yaahahaa çokteşekkür ederimmm ❤ ben de onlarca kez izledim. Tv ve youtube ta sayısız 😂 Şimdi de İstanbul için son çağrı yı izledim. Kıvanç'la Başağı, Berenle Kenan ı yan yana görmeye tahammül edemiyorum 😂😂😂
Benim için o dizi 79. bölümde bitmiyor çünkü 79’dan sonra yine 1. bölüm var. Sonra 2, 3, 4… 🤣

Benim oğlan bu ara hiç ders çalışmıyor lgs sonrası bıkkınlık olmasın diye serbest bıraktım bende
Çok haklı aslında,bi yerden sonra gerçekten bıkkınlık oluyor kuzum🥺 şuan ben bitik durumdayim ama zorluyorum. Çok gençler inş hepsi istedikleri yerlere gelirler. Bir yerde kafayı bosaltmakta lazım. Gri koç çok güzel rehberlik videoları var👍

Ne erkeni kız Aslan ne kadarlık ki? Ayrıca sancısız, günlerce uğraşmalı bir süreç olmadı en azından. 😐

Çok haklı aslında,bi yerden sonra gerçekten bıkkınlık oluyor kuzum🥺 şuan ben bitik durumdayim ama zorluyorum. Çok gençler inş hepsi istedikleri yerlere gelirler. Bir yerde kafayı bosaltmakta lazım. Gri koç çok güzel rehberlik videoları var👍
7 gün okulda hafta sonu da kurs var ödevlerde var biraz mola vermesi iyi olur gibi aakşamları da canlı dersi var iki gün de

X