- 1 Aralık 2021
- 12.117
- 40.728
- 34
TTövbeHelvasını kavururum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TTövbeHelvasını kavururum
Onun ayağı ağrıyor banene ne keki derKızına söyle o dua etsin
Birde o oy verenler dışında vermeyene de dua ediyor hatırlatırımKızına söyle o dua etsin
Burada benim dua etmem lazım. 7 oyla kaybediyorum yav. Bari 15-20 falan olsun.Onun ayağı ağrıyor banene ne keki der
Anlıyorum çok üzücü bir durumBurada benim dua etmem lazım. 7 oyla kaybediyorum yav. Bari 15-20 falan olsun.
Gelininize bir torpil geçin lütfenBirde o oy verenler dışında vermeyene de dua ediyor hatırlatırım
Çalışkan çocuk derdi var nevosum sizde de maşallahArtık ikişer üçer alıyoruz.
Emir'e bugün bir tane aldım. Yapsın yeter
Yaahahaa çokteşekkür ederimmm ❤ ben de onlarca kez izledim. Tv ve youtube ta sayısız Şimdi de İstanbul için son çağrı yı izledim. Kıvanç'la Başağı, Berenle Kenan ı yan yana görmeye tahammül edemiyorumYa isminiz çok güzel. Şu an 71. bölümdeyim ben de. Ama kaçıncı 71 biliyor musunuz 580. falan.
TamamGelininize bir torpil geçin lütfen
Asadddffffdddd seninki kekin de çoksell bebişim ama benim bu ay gönlüm çikolatalıdan gitti. Ellerine sağlıkInşallah bu ay sadece gönlünde birinci kalır
Ameliyat ağrım var hala. Bu pazar kontrolüm var. İnşallah dikişleri alır. Oğlan memeyi bıraktı. içim hiç elvermedi ama baktım sormuyor, aramıyor, görünce meme demiyor. üstelemedim ben de. Böyle sonlandırdık erken oldu biraz ama napalım, kısmet böyleymişNasıl oldun alsem Oğlan bıraktı mı emmeyi
Önce sen iyi ol kuzum bunlarda geçecek inşAsadddffffdddd seninki kekin de çoksell bebişim ama benim bu ay gönlüm çikolatalıdan gitti. Ellerine sağlık
Ameliyat ağrım var hala. Bu pazar kontrolüm var. İnşallah dikişleri alır. Oğlan memeyi bıraktı. içim hiç elvermedi ama baktım sormuyor, aramıyor, görünce meme demiyor. üstelemedim ben de. Böyle sonlandırdık erken oldu biraz ama napalım, kısmet böyleymiş
Benim oğlan bu ara hiç ders çalışmıyor lgs sonrası bıkkınlık olmasın diye serbest bıraktım bendeÇalışkan çocuk derdi var nevosum sizde de maşallah
İnşallah kuşumÖnce sen iyi ol kuzum bunlarda geçecek inş
Olsun erken de değil bende gündüz tamamen bıraktım uykuya dalarken emiyor onu da bırakır yakında ..Asadddffffdddd seninki kekin de çoksell bebişim ama benim bu ay gönlüm çikolatalıdan gitti. Ellerine sağlık
Ameliyat ağrım var hala. Bu pazar kontrolüm var. İnşallah dikişleri alır. Oğlan memeyi bıraktı. içim hiç elvermedi ama baktım sormuyor, aramıyor, görünce meme demiyor. üstelemedim ben de. Böyle sonlandırdık erken oldu biraz ama napalım, kısmet böyleymiş
Benim için o dizi 79. bölümde bitmiyor çünkü 79’dan sonra yine 1. bölüm var. Sonra 2, 3, 4…Yaahahaa çokteşekkür ederimmm ❤ ben de onlarca kez izledim. Tv ve youtube ta sayısız Şimdi de İstanbul için son çağrı yı izledim. Kıvanç'la Başağı, Berenle Kenan ı yan yana görmeye tahammül edemiyorum
Çok haklı aslında,bi yerden sonra gerçekten bıkkınlık oluyor kuzum şuan ben bitik durumdayim ama zorluyorum. Çok gençler inş hepsi istedikleri yerlere gelirler. Bir yerde kafayı bosaltmakta lazım. Gri koç çok güzel rehberlik videoları varBenim oğlan bu ara hiç ders çalışmıyor lgs sonrası bıkkınlık olmasın diye serbest bıraktım bende
Ne erkeni kız Aslan ne kadarlık ki? Ayrıca sancısız, günlerce uğraşmalı bir süreç olmadı en azından.Asadddffffdddd seninki kekin de çoksell bebişim ama benim bu ay gönlüm çikolatalıdan gitti. Ellerine sağlık
Ne konuda bebek okuyamadım önceki yorumlarıda kusura bakma :)Zekta1 gülüm senin de maşallahın var hani
7 gün okulda hafta sonu da kurs var ödevlerde var biraz mola vermesi iyi olur gibi aakşamları da canlı dersi var iki gün deÇok haklı aslında,bi yerden sonra gerçekten bıkkınlık oluyor kuzum şuan ben bitik durumdayim ama zorluyorum. Çok gençler inş hepsi istedikleri yerlere gelirler. Bir yerde kafayı bosaltmakta lazım. Gri koç çok güzel rehberlik videoları var