- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.901
Öncekilerde bir ben bir diğer yarışmacı öne geçiyordu, ikinci bildirimle netleşiyordu. Bunda fark az tamam ama ben hiç öne geçmedim. Bu böyle gider.Ya geçersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncekilerde bir ben bir diğer yarışmacı öne geçiyordu, ikinci bildirimle netleşiyordu. Bunda fark az tamam ama ben hiç öne geçmedim. Bu böyle gider.Ya geçersen
Sen bana dandik tarif verirsin kesin. Nilü’nün 9 ay pastası gibi.Evet seni hızlıca fasulye yapalım bitsin diyorduk
Hadi inşallahÖncekilerde bir ben bir diğer yarışmacı öne geçiyordu, ikinci bildirimle netleşiyordu. Bunda fark az tamam ama ben hiç öne geçmedim. Bu böyle gider.
Umarım öyle olurÖncekilerde bir ben bir diğer yarışmacı öne geçiyordu, ikinci bildirimle netleşiyordu. Bunda fark az tamam ama ben hiç öne geçmedim. Bu böyle gider.
Bundan sonra çok dikkatli olacağımSen bana dandik tarif verirsin kesin. Nilü’nün 9 ay pastası gibi.
Oscar goes to SUVAZZZZZUmarım öyle olur
Aman ben de zaten hemen birinci olmam artık.Bundan sonra çok dikkatli olacağım
Kaynanamı geçmek ban sebebidirOscar goes to SUVAZZZZZ
Sonra da ben ne alaka yaawSen bana dandik tarif verirsin kesin. Nilü’nün 9 ay pastası gibi.
Sen bana dandik tarif verirsin kesin. Nilü’nün 9 ay pastası gibi.
Bir de onun için banlanamam.Kaynanamı geçmek ban sebebidir
Yaaa öyle yıkarım önyargılarınıBen halen kukrimin ilk tarif alıp çikolatalı kek almamasına şaşkınım
Bi ke re de kaynanam için ban lan sanBir de onun için banlanamam.
Teşekkür ederizAman ben de zaten hemen birinci olmam artık.
Bizim evde başka kek pişmez, pişse de yenmez diye çikolatalı kek dedim, şansımı denedim. O da alınmamış.Ben halen kukrimin ilk tarif alıp çikolatalı kek almamasına şaşkınım
Bende senin kukrim hakkında böyle düşünmene şaşkınımBen halen kukrimin ilk tarif alıp çikolatalı kek almamasına şaşkınım
Kakolu kekin de az oy alması da şaşırdıklarım arasındaYaaa öyle yıkarım önyargılarını
Asıl ben teşekkür ederim.Teşekkür ederiz
Onun tarzı çok farklıBen halen kukrimin ilk tarif alıp çikolatalı kek almamasına şaşkınım
NiçinAsıl ben teşekkür ederim.