Canımsın benimmBence çok iyisin yakın da gelecek 1. Lik
Tamam kabul,evlenirim. Ama yüzük niye bir tane,hem de tektaşmış
Ben öğretmen değilim canım benim, keşke olsaydımEvet canım bu sene atandım siz de mi öğretmensiniz alanınız ne acaba
Katildikca sende kendini gelistireceksin, öğreneceksin canimMerhaba ilk yarışmam bu normal .
bi sonrakilerde farklı olabilir.
Sağol teşekkür ederimKatildikca sende kendini gelistireceksin, öğreneceksin canimbir anda olmuyor zaten
Biz bedavaya gitmişiz
Kocama yapcam diyodu kukriş kendine yapıyooBu aralar çok hamarat görüyorum seni
Formasyon alıp öğretmenlikten mi hazırlanıyorsunuz peki alan felsefe grubu öğretmenliği mi oluyor? Yoksa düz memurluk kpss için mi hazırlanıyorsunuz?Ben öğretmen değilim canım benim, keşke olsaydımsosyoloji mezunuyum, matematik başımın belası
Bu aralar hep bir mutfakta jou ,bilemiyorum hayırlısıKocama yapcam diyodu kukriş kendine yapıyooherhalde deneme amaçlı bu olmazsa yapmam kocama gibi
Heee kizzz çok dikkatimi çektiBu aralar hep bir mutfakta jou ,bilemiyorum hayırlısı
Tam otomatik almamana o kadar ikna oldum ki…aynen, alanı kahve makinesi olduğu için tüm modelleri çok iyi. kötü yorum pek duymadım. bilakis tavsiye ediliyor.
tam otomatik olanı bana çok gerekli değil. bir de tabi çok fiyatlı. evde sadece ben kahve içiyorum. iş günleri zaten işyerinde içiyorum. akşam eve gelince kahve içmem. eve gelen misafirlerin çoğu ya Türk kahveci ya da nescafeciyani pek öyle filtre kahve içen yok. ee bir kendim için de otomatik makineye o kadar para vermek lüzumsuz geliyor bana. zaten ben genelde sade filtre kahve içerim. bazen de americano o kadar.
benim makineyle de ekspresso, americano, filtre kahve, latte, sıcak süt, mocha, cappicino falan hepsi yapılıyor.
makinemin reklamını iyi yaptım
Sen listeyi güncelleTamam kabul,evlenirim. Ama yüzük niye bir tane,hem de tektaşmışben baget istiyorum
Ahaa geldi zor gelinTamam kabul,evlenirim. Ama yüzük niye bir tane,hem de tektaşmışben baget istiyorum
Benim altınım çoktu ama göremeden gittiBiz bedavaya gitmişiz