- 8 Haziran 2013
- 56.269
- 149.380
Nasıl yaaBenim altınım çoktu ama göremeden gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yaaBenim altınım çoktu ama göremeden gitti
Hahahahahah teşekkür ederim evett ıspanakla yapıyorlar yosun kek ama zor geliyor bana birazyosunlukek nickine bi bakıyorum böyle kekmi var dedi merak ettim girdim google amcaya sordum yeşilli birseyler çıktı birseyde bulamadımm güzel bi nick olmuş cidden
Püüiüüüüüü Allah seni neapmasın!!! İnsan bir tanecik oy da benim cakeme verirdi be yazzıklaaağr olsunOyumu verdim hayırlı olsun
Hic etmedim ıspanaklı kek gibi ozaman bu yosun denilenHahahahahah teşekkür ederim evett ıspanakla yapıyorlar yosun kek ama zor geliyor bana biraz
Püüiüüüüüü Allah seni neapmasın!!! İnsan bir tanecik oy da benim cakeme verirdi be yazzıklaaağr olsun
Sanırım benziyorlarHic etmedim ıspanaklı kek gibi ozaman bu yosun denilen
Cocostar cake. Kaynanamın keki ama benim de sayılırLimonlu cake mi
Gözünü zengin adamlara açBir de ev kira diyor onu da güncellemek lazım mesela ev kendimize ait olacak nasıl? Bence mük
Cok tatlısınSanırım benziyorlar
Yaa çok teşekkür ederimmm siz daha tatlısınızCok tatlısın
Hayır en tatlınız benim konu kapanmıştırYaa çok teşekkür ederimmm siz daha tatlısınız
Gene naptım Burada uslu uslu maç izliyorum.Margaret Hale hemen uzaklaş
Memleket nireYaa çok teşekkür ederimmm siz daha tatlısınız
Abooo iyice kapamıssın kızıGene naptım Burada uslu uslu maç izliyorum.
Zonzuk kuşum.Abooo iyice kapamıssın kızı
Maç izlerken o telefonu elinden bırakman lazımGene naptım Burada uslu uslu maç izliyorum.
ohhh mışıl mışıl uyusunn kimin maçıZonzuk kuşum.