- 21 Kasım 2017
- 27.624
- 120.943
Ben de millete atıyorum, onlar da bi tur sövüyor.Ben akraba ve arkadaşlarıma atıyorum
Şaşırdığım noktalar var. Mesela;
- Kızgın yağa nasıl ellerini daldırıyorlar?
- Koltuk altında hamurun sıkıştırması gerçek mi? O nasıl bir tarif?
- Diğerini unuttum
Bu arada ben ciddi ciddi bağışıklıklarının güçlü olmasını köriden kaynaklı olduğunu duymuştum. Aynı şekilde kanser için de. Zaten o pislikle bağışıklıkları aktiftir her daimMinnoş minnoş yaşayan biz de ufak bir soğukta yataklık olalım
Senin uzun uzun bdv de verdiğin cevaplar gibi oldu bu
Ordinary olmak
O zaman onlara taktik vereyimBen de millete atıyorum, onlar da bi tur sövüyor.
2. tamamen şov bence. Daha ne kadar iğrençleşebiliriz deyip öyle bir yöntem bulmuşlar.
Kadınlar Kulübü çok sevdiCocostar hiç sevmem hih.
Öyle yapıyor gerçekten bana daSarmısak ve yoğurt uyuku getirir
Nerde o eski geryikler şimdi ne cezalar geliyordu yahuBilmez miyim az geyik yapmadık
GünaydınlarHayırlı akşamlar
Senin yolundan gidiyorum. Gerçi sen eskisi kadar banlanmıyorsun sanki?Margaret Hale sana çok kötübir haberim var,yumurta pişirme makinem bozuldu çöp oldu netcem ben şimdi sjskjskjskjsk hoş geldin bu arada uslu durmadın gene
Maşallah de banlanirsa sorumlusu sensin nazardan gitti derimSenin yolundan gidiyorum. Gerçi sen eskisi kadar banlanmıyorsun sanki?
O laaa maaaaazzzzzzzz kolun kanadın kırılmıştır be abla.
Uslu duruyorum genelde yoksa bende giderimdeSenin yolundan gidiyorum. Gerçi sen eskisi kadar banlanmıyorsun sanki?
O laaa maaaaazzzzzzzz kolun kanadın kırılmıştır be abla.
Sen önceden görecektin bdv siyaset hep suçumduMaşallah de banlanirsa sorumlusu sensin nazardan gitti derim