Benim sepetimdeki spor ayakkabı dün 744 tele iken bugün 1099 olmuşUslu duruyorum genelde yoksa bende giderimde
Olduuu vallahaaa karalar bağladım resmenn alacam yenisini fakirin vardı 1200 teleydi paraya bakk yaaa sanki 24 ayar altın
Herşey acayip pahalandı artık buldukça almak lazım yoksa saat başı zamlanıyor herşey.Benim sepetimdeki spor ayakkabı dün 744 tele iken bugün 1099 olmuşacayip sinirliyim. Şimdi işin yoksa uygun fiyatlı bir satıcı ara
Ya bu kadar yükseleceğini akıl edemedim. Neyse bir satıcı buldum orada 844₺ onu almayı düşünüyorum.Herşey acayip pahalandı artık buldukça almak lazım yoksa saat başı zamlanıyor herşey.
Ne marka buldun ayakkabıyı.Ya bu kadar yükseleceğini akıl edemedim. Neyse bir satıcı buldum orada 844₺ onu almayı düşünüyorum.
Hatta pp foton bileSen önceden görecektin bdv siyaset hep suçumdu
Burayada yağsa keşkeeSizin şeerrlerinize kar yağıyo diye biz donuyoruz burada
Sen deyince 8 bine bile vardı. NEEE??!??Uslu duruyorum genelde yoksa bende giderimde
Olduuu vallahaaa karalar bağladım resmenn alacam yenisini fakirin vardı 1200 teleydi paraya bakk yaaa sanki 24 ayar altın
LumberjackNe marka buldun ayakkabıyı.
Ahretlikle geyikte konuşurken acımadan tıktı mapısa br andas buharlaştım sjksjksjks halede durulurda çok zaman var çokkkkHatta pp foton bile
Margi de bir gün durulacak o zaman
Ben polemikten ziyade genelde dalga geçtiğim için gidiyorum.Hatta pp foton bile
Margi de bir gün durulacak o zaman
8 bin ne yahuuu yuhhhh resmenSen deyince 8 bine bile vardı. NEEE??!??
Gaye tgüzel bir marka oda.Lumberjack
Gözlüğü gördüm alemsin varyaaa bekar yazıyordu.Ben polemikten ziyade genelde dalga geçtiğim için gidiyorum.
Yazlık spor ayakkabım da o markanın ve evet beğeniyorum ben de.8 bin ne yahuuu yuhhhh resmen
Gaye tgüzel bir marka oda.
kınamak eleştirmek yok yaniBen polemikten ziyade genelde dalga geçtiğim için gidiyorum.
Karlı ama güneşli bir gün buradaSizin şeerrlerinize kar yağıyo diye biz donuyoruz burada
Hiç kullanmadım onu bilmiyorum,eşime o markanın ayakkabısını almıştık.Yazlık spor ayakkabım da o markanın ve evet beğeniyorum ben de.
Var varrr onuda yapıyor merak etmekınamak eleştirmek yok yani
Bdv de geyik bölümünden daha eğlenceliHiç kullanmadım onu bilmiyorum,eşime o markanın ayakkabısını almıştık.
Var varrr onuda yapıyor merak etme
Konuş be KaynANAMkınamak eleştirmek yok yani
Farklı bir ortam orası.Bdv de geyik bölümünden daha eğlenceli