- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.374
- 29
Aldın aldıınASSOSyal neyse ki bu ay 30 çekiyor 31 olsa hiç gelmezdi ayın 1 i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldın aldıınASSOSyal neyse ki bu ay 30 çekiyor 31 olsa hiç gelmezdi ayın 1 i
Uyu dinlen zaten hava da soğudu çabuk hastalanırsınBugün o kadar yoruldum ki acayip yazım hatası yapıyorum mazur görün
Sağol kızzUyu dinlen zaten hava da soğudu çabuk hastalanırsın
4 gün var sonuca ve ikinci bildirim gitmedi deAldın aldıın
Her zaman gitmiyor,belki gerek kalmaz4 gün var sonuca ve ikinci bildirim gitmedi de
Ben akraba ve arkadaşlarıma atıyorumSokağın Lezzetleri diye bir hesap var Instagram’da. Bela okuyorum resmen her gördüğümde. Helak olacaklar bence yakında.
Yakın şu anda oy sayısı gider o yüzden fark olunca gitmiyor diye biliyorumHer zaman gitmiyor,belki gerek kalmaz
Değişmez bu sonuç emin ol :)4 gün var sonuca ve ikinci bildirim gitmedi de
Sekize düşmüş, hayırlısı inş kuzumYakın şu anda oy sayısı gider o yüzden fark olunca gitmiyor diye biliyorum
Senin uzun uzun bdv de verdiğin cevaplar gibi oldu buBen akraba ve arkadaşlarıma atıyorum
Şaşırdığım noktalar var. Mesela;
- Kızgın yağa nasıl ellerini daldırıyorlar?
- Koltuk altında hamurun sıkıştırması gerçek mi? O nasıl bir tarif?
- Diğerini unuttum
Bu arada ben ciddi ciddi bağışıklıklarının güçlü olmasını köriden kaynaklı olduğunu duymuştum. Aynı şekilde kanser için de. Zaten o pislikle bağışıklıkları aktiftir her daim Minnoş minnoş yaşayan biz de ufak bir soğukta yataklık olalım
Oy çen büyüdün de biyinci oydun da destek mi veriyon çen, yirim yaaaDeğişmez bu sonuç emin ol :)
Ordinary olmakSenin uzun uzun bdv de verdiğin cevaplar gibi oldu bu
Evet kuzum üç dört kişiye veriliyorBirinciyi bilenlerden bazılarına da proluk hediyesi vardı değil mi?
Hahahahah insan gergin oluyor bu anlar da boşuna gerilmesin diye şeettimOy çen büyüdün de biyinci oydun da destek mi veriyon çen, yirim yaaa
Çok haklısın kuzum iyi yaptın,hepimiz geçtik bu yollardan çok şükürHahahahah insan gergin oluyor bu anlar da boşuna gerilmesin diye şeettim
Teşekkür ederimHahahahah insan gergin oluyor bu anlar da boşuna gerilmesin diye şeettim
Belki oradan kaparım bir proluk nane limon olursaEvet kuzum üç dört kişiye veriliyor
İnş kuzucumBelki oradan kaparım bir proluk nane limon olursa
Ben yarışmalara katıldığımdan beridir mi nedir, birincileri tutturamıyorumBirinciyi bilenlerden bazılarına da proluk hediyesi vardı değil mi?