Bende incileri dizeceğim :)Sen anlat ben yemek yiyip gelcem
Ben de biraz şekerlemeBende incileri dizeceğim :)
İyi uykular aşkom sefan olsunBen de biraz şekerleme
Aşkoluğunuzun hikayesini anlatacaktın. Yemek yedim geldim ama hala anlatmamışsınBende incileri dizeceğim :)
Çok geçmiş olsun kuzum, hamilelikte seni biraz yorar tabi. Beslenmene dikkat et,toparlar inş canimIyiyimm bebeğim dün daha kötüydüm b12im çok düşük ilaçla işe yaramamisti almirada dogdu b12isi cok düşük çıktı cok halsizdi iğnelerle cekti benim kızım
Ama buseferki ben vuruluyorum bu tabi başka doktorumuz ama midemi cok fena bulandırıyo aşırı bugün daha iyiyim
Sağol aşkomİyi uykular aşkom sefan olsun
Sağ ol aşkomSağol aşkom,sana da kolay gelsin
Patiswiss nasılmış beyendin mi? Lotusu aldattığına değdi mi,?Ya bizim evin resmen aylık kek masrafı var. Sizde de öyle mi kızlar ahsjjs
Bir Lotus değil ama fena da değil. Kahvaltıda yiyoruz. Eşim diyor ki tahin-pekmez bundan daha güzel.Patiswiss nasılmış beyendin mi? Lotusu aldattığına değdi mi,?
Siz bir de fıstık ezmesini ve sürülebilir çikolatasını yeseniz Fiskobirlikten özür dilersiniz.Bir Lotus değil ama fena da değil. Kahvaltıda yiyoruz. Eşim diyor ki tahin-pekmez bundan daha güzel.
Fiskobirliğin sürülen çikolatasını benim tatlı konusunda asla seçiciliği olmayan oğlum bile beğenmedi ahshhdh. Ölüp bitilmez bu Patiswiss’e ama kahvaltıda çeşitlilik oluyor işte. İyi oldu boşver.Siz bir de fıstık ezmesini ve sürülebilir çikolatasını yeseniz Fiskobirlikten özür dilersiniz.Gerçi ben Fiskobirlik ürünlerini yediğimi hatırlamıyorum ama patiswissten iyi olduğunu düşünüyorum.
Geliriz AşkommDenk gelemedik
İyiyim çok şükürİyi ol da
GeldiiikGeliriz Aşkomm
Üfürükçülüğe mi başladın beni de üfliiTamam seni seçtim bu ay pikaçu
İvittGeldiiik
Nasılsın bebeğim ?
İyi aşkom,sen nasılsınNasılsın bebeğim ?