- 28 Ekim 2022
- 6.072
- 15.110
- 28
Ben unutulacak insan mıydımUnutmuşum ne desen haklısın
Bu konuda ben arkadaki mezar mermeriyim.Biz de sana soracaktık ortalığı karıştırıp gidiyon
Bende şey demiştim Margaret hale: BEN NE ALAKA.AJSJSJSJNBu konuda ben arkadaki mezar mermeriyim.
Üflemelerini bekliyorum ammaan deyim unutmaTamam seni seçtim bu ay pikaçu
Evet buna çok gülmüştüm hagagagaagsgsgBende şey demiştim Margaret hale: BEN NE ALAKA.AJSJSJSJN
Iyiyimm bebeğim dün daha kötüydüm b12im çok düşük ilaçla işe yaramamisti almirada dogdu b12isi cok düşük çıktı cok halsizdi iğnelerle cekti benim kızımİyiyi. Kuzum senden naber
Bozulabilir kuzum enazından hani söyleyebilirdiniz onlar istiyomuydu kararlımıydıkızlar ya eşim le ortak karı koca çok yakın arkadaşımız hatta komşumuz ve eşimin iş arkadaşı doğum yaptığı için evde ve eşim başka bir kişiye vermiş evin dış cephe tasarımını duyunca bozulur mu arkadaşımız
Bakkk o doğruu onu düşünmemistim biz hem yeriz hem bigübde yarım kilo gelirr vuu ne cektimmBelki aria bizim gibi değildir kız yeyip yeyip kilo almayan tayfadandır
Yok hiç konuşmadık şu an başka bir işte çalıştığı mimar ,abi evi ne yaptınız diye sorunca diş cephe tasarımı kaldı demişBozulabilir kuzum enazından hani söyleyebilirdiniz onlar istiyomuydu kararlımıydı
Ozaman elden gitti yakalasaymışYok hiç konuşmadık şu an başka bir işte çalıştığı mimar ,abi evi ne yaptınız diye sorunca diş cephe tasarımı kaldı demiş
Oda ben yapıyım deyince tamam demiş
Bozulur bence ben olsam bozulurdum nanekızlar ya eşim le ortak karı koca çok yakın arkadaşımız hatta komşumuz ve eşimin iş arkadaşı doğum yaptığı için evde ve eşim başka bir kişiye vermiş evin dış cephe tasarımını duyunca bozulur mu arkadaşımız
Sen yarım kilo diyon ben 1 günde 1 kg alma kapasitesine sahibimBakkk o doğruu onu düşünmemistim biz hem yeriz hem bigübde yarım kilo gelirr vuu ne cektimm
Günde miSen yarım kilo diyon ben 1 günde 1 kg alma kapasitesine sahibim
Niye biz böyleyiz yaGünde mikahvaltıdan sonra tartılayım +2'yi görürüm ben
Sen anlat ben yemek yiyip gelcem