- 28 Ekim 2022
- 5.987
- 14.775
- 28
Sıcak çayın yanına sıcak kek yiyecektik, mis gibi kabartma tozu kokuluValla akşam cayına dedim ama sabah kahvaltıya kaldı
Yok ya ben rahatımdır ev düzeni konusunda. Eltim kendini paralar mesela. Ben o kadar kasmam. Çocuklardan sonra saldım. Temizliğe abla gelmese evi bok götürür.Kuzu bence biraz haksızlık ediyorsun, yaptıkların mükemmelböyle şeyler yapan biri paspal olamaz
Aaa çok ilginçTesadüf salon takımım beyazlı sarılı
ÇÇok iyi yapmışsın merakla bekliyorum tarifini sunumunu
Tesadüf değildir oTesadüf salon takımım beyazlı sarılı
Annem de karbonat koyarSıcak çayın yanına sıcak kek yiyecektik, mis gibi kabartma tozu kokuluhatta ben karbonat kokusunu çok seviyorum kekte,beni eskilere götürüyor
Iceri aldılar kontroleAy benim kek bana görünüyordu şimdi yok
Salmak ayrı bir şey kuzu ama çocukların büyük olsa gayette mükemmel yaparsınYok ya ben rahatımdır ev düzeni konusunda. Eltim kendini paralar mesela. Ben o kadar kasmam. Çocuklardan sonra saldım. Temizliğe abla gelmese evi bok götürür.
Ay ünsallahIceri aldılar kontrole
Ama onu koymayı unuttum ahahaAhhh iste tam anne keki, kokusu
Maşallah hiç görmedimSen hiç gördün mü, ben asla denk gelmedim pisine dağınığına. Hepsi cıncık gibi ev seviyor. Çevremdeki en pasaklı insan benim hahahahahahah
Artık çoğu kişi koymuyor zaten ama eskiden hep yoğurt ve karbonat konurdu kuzumAma onu koymayı unuttum ahaha
Tesadüf değildir o
Ay evet yoğurt anam ya anamı özledimArtık çoğu kişi koymuyor zaten ama eskiden hep yoğurt ve karbonat konurdu kuzum
Yani antepte çoğunluğun tercihi oluyo o yüzden dedim canimTabi eşimle ortak beğendik rengi
KuzummmmAy evet yoğurt anam ya anamı özledim