- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Geç çıkarırsa daha sağlam oluyor derler hep ama inşallah hepinizin çocuklarının dişleri inci gibi ve sapa sağlam olur.Kaç aylık senin ki kız benim ki 18 aylık olacak hala 4 diş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç çıkarırsa daha sağlam oluyor derler hep ama inşallah hepinizin çocuklarının dişleri inci gibi ve sapa sağlam olur.Kaç aylık senin ki kız benim ki 18 aylık olacak hala 4 diş
Tarif aldın mıDediğim gibi çok uzun sürmeden yapmış olucam..
Kuşum çünkü Anteplisin.kendime güveniyorum.
yemek ve pasta çeşitlerinde iyiyimdir zaten.
Evet yapmış bravoKek mi var helal olsun kız Bllossom
Dedi yöresel kraliçesi margeretantep27Kuşum çünkü Anteplisin.
Temizlik ve ev duzeninde de de iyi arkadaş antepli olması sebebi ile miKuşum çünkü Anteplisin.
Benim çevremdekiler hep iyi temizlik ve düzen konusunda. Ama pasaklısı da vardır elbet.Temizlik ve ev duzeninde de de iyi arkadaş antepli olması sebebi ile mii
Çok titizler ve beyaz mobilya, gold aksesuarları çok seviyorlarBenim çevremdekiler hep iyi temizlik ve düzen konusunda. Ama pasaklısı da vardır elbet.
EvetTarif aldın mı
Sen hiç gördün mü, ben asla denk gelmedim pisine dağınığına. Hepsi cıncık gibi ev seviyor. Çevremdeki en pasaklı insan benim hahahahahahahÇok titizler ve beyaz mobilya, gold aksesuarları çok seviyorlar
Aynen.Kuşum çünkü Anteplisin.
ÇÇok iyi yapmışsın merakla bekliyorum tarifini sunumunu
Ablamın arkadaşı Antep'e gelin gitti. Bazen arkadaşları ya da gorumceleri ile kahve keyfisi fotoğrafı paylaşıyor aman Allah'ım heeer yerde Gold renkli ve aynalı aksesuarlar fotoğrafa üç saniyeden fazla bakınca kör oluyorsun adetaÇok titizler ve beyaz mobilya, gold aksesuarları çok seviyorlar
8 aylık alt iki diş çıktı üsteki iki yan çıktı iki ön çıktı ama zorluyor tamamen cıkma asamasındaKaç aylık senin ki kız benim ki 18 aylık olacak hala 4 diş
Kuzu bence biraz haksızlık ediyorsun, yaptıkların mükemmel böyle şeyler yapan biri paspal olamazSen hiç gördün mü, ben asla denk gelmedim pisine dağınığına. Hepsi cıncık gibi ev seviyor. Çevremdeki en pasaklı insan benim hahahahahahah
Valla akşam cayına dedim ama sabah kahvaltıya kaldıKuzum kekin kurudu yolda gelmedi Bllossom
Ay teşekkür ederimKek mi var helal olsun kız Bllossom