- 28 Ekim 2022
- 5.987
- 14.775
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki dökmezdi susama kıyamazdı anamKuzummmm üzerinede susam dökecek tam anne keki olsun
Ya o bebelerle beyaz koltukları nasıl kullanıyorlar hayret ediyordumAblamın arkadaşı Antep'e gelin gitti. Bazen arkadaşları ya da gorumceleri ile kahve keyfisi fotoğrafı paylaşıyor aman Allah'ım heeer yerde Gold renkli ve aynalı aksesuarlar fotoğrafa üç saniyeden fazla bakınca kör oluyorsun adeta
SOS döktüyse bittiBakalım kontrolden geçecek mi nevos ne dersin Nevreste
Teyzem yaaBenim ki dökmezdi susama kıyamazdı anam
Eyvah nevos kelepçeyi tak hemen tak tak takSOS döktüyse bitti
Hadi bize bi antepli sunumuoturma odasının rengini tamamen ben beğendim 2 uzun gri ve 2 berjel kiremit rengi .
Günlük hayatta altın takma kafasına anca 7 senede eriştim ben. O da cartier bileklik, ajda bilezik.Ya o bebelerle beyaz koltukları nasıl kullanıyorlar hayret ediyordum
Onlara özenip bende çay ve su bardağı seti almıştım. Dolaba yeni koymuştum hepsi kırıldı. Kullanmak nasip olmadı
Maşallah çok şaşalı ve temizler
Altın kolyeleri, yüzükleri
Bir arkadaşım vardı. Spor salonunda tanışmıştık. Spora altın kolyeleri, yüzükleri, bilezikleri ile geliyordu
Tabi ben doğduğumdan berisedagaziantep27 Seda'cım ben 10 yıl Gaziantep 'te yaşadım ve Gaziantep aşığıyımO konuda başta anlaşalım
Ben biraz severim ama çok nasip olmadı. Olunca da çok takamıyordumNe bileyim her yerde takılmaz gibi geliyor.Günlük hayatta altın takma kafasına anca 7 senede eriştim ben. O da cartier bileklik, ajda bilezik.
Aman anam bu neymiş beyle hiç gelinsi değil tama demediler mi?oturma odasının rengini tamamen ben beğendim 2 uzun gri ve 2 berjel kiremit rengi .
Ben karataşta oturdum 10 yıldan fazlaTabi ben doğduğumdan beri
Ay ben altın takı görünce daralıyorum,afakanlar basıyor. Onlar maşallah günlük hayatta bile takabiliyorlar.Ya o bebelerle beyaz koltukları nasıl kullanıyorlar hayret ediyordum
Onlara özenip bende çay ve su bardağı seti almıştım. Dolaba yeni koymuştum hepsi kırıldı. Kullanmak nasip olmadı
Maşallah çok şaşalı ve temizler
Altın kolyeleri, yüzükleri
Bir arkadaşım vardı. Spor salonunda tanışmıştık. Spora altın kolyeleri, yüzükleri, bilezikleri ile geliyordu
Antep şivesiyle okudumAman anam bu neymiş beyle hiç gelinsi değil tama demediler mi?
Kacli Ajda bileklik askolettamGünlük hayatta altın takma kafasına anca 7 senede eriştim ben. O da cartier bileklik, ajda bilezik.
Kuşum neyse ki fakiriz de böyle dertlerimiz olmuyor.Ben biraz severim ama çok nasip olmadı. Olunca da çok takamıyordumNe bileyim her yerde takılmaz gibi geliyor.
Maşallah yakıştırıyorlarAy ben altın takı görünce daralıyorum,afakanlar basıyor. Onlar maşallah günlük hayatta bile takabiliyorlar.
Çok şükürKuşum neyse ki fakiriz de böyle dertlerimiz olmuyor.