Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Ablamın arkadaşı Antep'e gelin gitti. Bazen arkadaşları ya da gorumceleri ile kahve keyfisi fotoğrafı paylaşıyor aman Allah'ım heeer yerde Gold renkli ve aynalı aksesuarlar😂 fotoğrafa üç saniyeden fazla bakınca kör oluyorsun adeta
Ya o bebelerle beyaz koltukları nasıl kullanıyorlar hayret ediyordum😁
Onlara özenip bende çay ve su bardağı seti almıştım. Dolaba yeni koymuştum hepsi kırıldı. Kullanmak nasip olmadı🤦
Maşallah çok şaşalı ve temizler🥰
Altın kolyeleri, yüzükleri🧿
Bir arkadaşım vardı. Spor salonunda tanışmıştık. Spora altın kolyeleri, yüzükleri, bilezikleri ile geliyordu😁

Onlara özenip bende çay ve su bardağı seti almıştım. Dolaba yeni koymuştum hepsi kırıldı. Kullanmak nasip olmadı🤦
Bir arkadaşım vardı. Spor salonunda tanışmıştık. Spora altın kolyeleri, yüzükleri, bilezikleri ile geliyordu😁
Günlük hayatta altın takma kafasına anca 7 senede eriştim ben. O da cartier bileklik, ajda bilezik. 🥲

Ay ben altın takı görünce daralıyorum,afakanlar basıyor. Onlar maşallah günlük hayatta bile takabiliyorlar.

X