• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Az önce bir cinsiyet tahmini konusuna girip,önüme gelene çat çat bu kız,bu erkek yazmıştım. Birisi ultrason kağıdını özelden atmış,yorumlayabilir misiniz diyormsjsjsj bebeği görememem dışında sorun yok

Az önce bir cinsiyet tahmini konusuna girip,önüme gelene çat çat bu kız,bu erkek yazmıştım. Birisi ultrason kağıdını özelden atmış,yorumlayabilir misiniz diyormsjsjsj bebeği görememem dışında sorun yok
Onu maalesef soyleyemiyorz de😅

Ofisime gelin bakalım deseydin:70:

Onu ben de gördüm. Mutluyuvalı bir şeydi herhalde. Yumurta yeni döllenmiş ablacım bi dur hele.

Margaret Hale Margaret Hale karşıma çıkıyorsun en serin imbatlarla🍀 Bugün de dinlemiştim bu şiiri
Bugün düğün giriş müziklerinden bahsedince maziye daldım. Başka çiftlerin şarkısı olur, bizim şiirimiz vardı. O da buydu. Açtım dinledim yine 80 kere. 😁

Bir de diyor ki vajinal ultrasonla normal ultrason arasında fark var mıdır? Ben çocuğu göremiyorum diyorum bana sorduğu soruya bak.sjsjsjdh
Benim sağlık bölümünde konularım var bana sık sık sağlık mesajları geliyor. Yorum yaptıklarım oluyor:70:

Yok bu başkası.🥴 Birine erkek yazdım havalara uçacaktı sjsjs
İki kızı varmış birinin. O erkek istiyordu eyvallah tamam bunu anlarım. Birinin ilk çocuğu, o da deliler gibi erkek istiyor. Erkekler kovalasın sizi. 🥸

Ben de 4. bardağımı içiyorum😁
Ooo hızlısın yarasın :KK8:
Ben yeni başladım , bu akşam normal çaydayım😃
IMG_5456.jpeg

Back