- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.115
- 548
- 25
Kaçmasanız bir futbol takımı kurarmışsınız.sjsjsjsŞiirin vurucu noktası şey, sözde senden kaçıyorum dolu dizgin atlarla. Allah’tan kaçıyorduk, iki çocuk yaptık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçmasanız bir futbol takımı kurarmışsınız.sjsjsjsŞiirin vurucu noktası şey, sözde senden kaçıyorum dolu dizgin atlarla. Allah’tan kaçıyorduk, iki çocuk yaptık.
Ya ben çok güzel şeyler var aslında ama karışmıyorum. Evden çıkmaya mecalim yok çünkü. Çok biliyorsan kendin al derlerse g.t gibi kalırım öyle ajskssk. Bana kalsa şunun bir tık büyüğünü alırdım:
Ya da şöyle bir ekler de olabilir:
Benim kızım olmalıydı zaten. Olmaması gibi bir ihtimal yoktu akskksksBen de sen hamile iken kız demiştim o kadarken![]()
Gidiyim de büyük kızla karşılıklı çay içelim dedikodunuzu yaparız![]()
Ben en fazla iki diyorum inşallah sonum size benzemez. Hayırlı sağlıklı bir kızım bir oğlum olsun yeteerrr.Ben de hep ısrarla tek çocuk düşünüyordum Allah tan öyle düşünmüşüm![]()
Geçmiş olsun kardişimSınıf annesi terörüne maruz kaldım ilk defa. Para topladık. Hediye ve pasta için. Yaptırdığı pasta kardeşler düğün salonu.![]()
Burası da Antep’te yav.Antep'te yaşadığını unutuyorsun![]()
![]()
Oyyyy,aminAllah gelecekteki kocasına sabır versin![]()
some terazi burcu problemsHayattaki istikrarım.![]()
Ben hep ikiz kızlarım birde oğlum olsun derdimBen en fazla iki diyorum inşallah sonum size benzemez. Hayırlı sağlıklı bir kızım bir oğlum olsun yeteerrr.![]()
Amin vallaAllah gelecekteki kocasına sabır versin![]()
Dur geçen bir videoya denk gelmiştimOyyyy,amin![]()
Kalbin temizmişşşBen hep ikiz kızlarım birde oğlum olsun derdimDükkanı kapattım inşallah
![]()
![]()
Dedi ve dört tane yaptı.Ben en fazla iki diyorum inşallah sonum size benzemez. Hayırlı sağlıklı bir kızım bir oğlum olsun yeteerrr.![]()
bence de öyleydi o yüzden yazmıştımBenim kızım olmalıydı zaten. Olmaması gibi bir ihtimal yoktu akskksks
ÖyleKalbin temizmişşş
Kapatmasan kızlar seni vurur zaten.Ben hep ikiz kızlarım birde oğlum olsun derdimDükkanı kapattım inşallah
![]()
![]()
Hemfikiriz demekAmin valla![]()