- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.115
- 548
- 25
Benim de burcum akrep birbirimizi yer bitiririz ay yok sen beni eleYok değil çünkü yükseleni akrep![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de burcum akrep birbirimizi yer bitiririz ay yok sen beni eleYok değil çünkü yükseleni akrep![]()
Zerosa talip mi varCentilmen diyoruz kiziiiiiim
Zeki ve yakışıklı daTemiz, titiz, düzenliTam başak burcu
![]()
Kek yaparsa bulacağız bir gariban, aman şanslı erkekZerosa talip mi var![]()
Ayyy yok onu kim ne yapsın kek bile çırpamıyorZerosa talip mi var![]()
He yoksa olurdu yaniBenim de burcum akrep birbirimizi yer bitiririz ay yok sen beni ele
Allah razı olsun aşkomZeki ve yakışıklı daBir o bir de Kukrim aşkomun kızı, ölüyorum ona da
![]()
Bölüşemiyorlar beniZerosa talip mi var![]()
Hiç, aşkın yaşı yokTabii canım niye olmasın![]()
Ben daha çocuğu görmedim ne aşkıHiç, aşkın yaşı yok![]()
OhooooBen daha çocuğu görmedim ne aşkı![]()
Geçen ablamin iş yerine gittim. Oradaki yardimci abla bana diyor ki sen çok cazibelisinKek yaparsa bulacağız bir gariban, aman şanslı erkek![]()
Hiç sevmem öyle gereksiz iltifat edeniGeçen ablamin iş yerine gittim. Oradaki yardimci abla bana diyor ki sen çok cazibelisinbeni sadece iki kez görmüş olması dışında hiiçbir sorun yok
![]()
AbbooowSınıf annesi terörüne maruz kaldım ilk defa. Para topladık. Hediye ve pasta için. Yaptırdığı pasta kardeşler düğün salonu.![]()
Ben utanmasam cazibelinin sözlük anlamına bakacağım o derece jshshshdHiç sevmem öyle gereksiz iltifat edeni![]()