- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.115
- 548
- 25
Şimdi de ben istiyorumBen istemiştim önce yok dedin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi de ben istiyorumBen istemiştim önce yok dedin
Ya öyle söylemeKeşke evim olsa da benim de 300 gram altınım gitse…![]()
İyi alıştı sitede ev gezdirmelerine.Ne diye yazayım durduk yere konusu gelince yazdım
460 gr 6 bin euro ve arabam gittiKeşke evim olsa da benim de 300 gram altınım gitse…![]()
Neden gitti460 gr 6 bin euro ve arabam gitti
Yarın gelin alın beni460 gr 6 bin euro ve arabam gitti
Sen çık yolaYarın gelin alın beni
Arkamadam kocaya kaçtı mı dedirteyim sjsjsjdj Allah korusunSen çık yola![]()
Hani küçük dü bu oğlan bu arada kaynımın düğününde hamile bir akraba vardı sürekli kızım olsa da senin küçük oğlanla evlense dedi Allah'tan oğlu olduŞimdi de ben istiyorum![]()
Allah korusunArkamadam kocaya kaçtı mı dedirteyim sjsjsjdj Allah korusun
Altınla euro bir milyon ediyor zaten.460 gr 6 bin euro ve arabam gitti
Stresten oturdum çekirdek yiyorumAllah korusun
Bu gece bütün büyük konuşmaları yaptık![]()
Yaptım güzelciğim hemenn açıyorum konumu
Bu saatteStresten oturdum çekirdek yiyorum![]()
Ben de demin yiyordum ne var kiBu saatte![]()
Valla ya offf. Siz beni şeyyapmasaydınız namazımı kılıp yayacaktım ben. Hepsi ismi lazim değil bir Bursa'lının yüzündenBu saatte![]()
Afiyet olsun yarasınBen de demin yiyordum ne var ki
Allah affetsinValla ya offf. Siz beni şeyyapmasaydınız namazımı kılıp yayacaktım ben. Hepsi ismi lazim değil bir Bursa'lının yüzünden
Arazimiz vardı önceden ev yaptırma kararı alınca genel olarak bir çok şey zaten eşimin çalıştığı yerden karşılanıyor alacağından düşülüyor ama ekstra olan şeyler mutfak dolabı vestiyer lavabolar ve bahçe duvarına biz ödedik birde evraklar için'de proje ye deNeden gitti![]()
Ev yaptırdınız yaniArazimiz vardı önceden ev yaptırma kararı alınca genel olarak bir çok şey zaten eşimin çalıştığı yerden karşılanıyor alacağından düşülüyor ama ekstra olan şeyler mutfak dolabı vestiyer lavabolar ve bahçe duvarına biz ödedik birde evraklar için'de proje ye de