• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Küp şekerli kekin tarifini isteriz😁🤩
Yaptım keki 😄 1 su bardağı küp şekeri sütte erittim, önce yumurtaları çırptım sonra şekerli süt ile tekrar çırptım.
Kek az kabardı. Belki beraber çırpsaydım kabarırdı.
Kekin şeker oranı az geldi bana , zaten az şekerli olursa üzerine muhallebi yaparım diye tart kalıbında yapmıştım. Umarım herkesin merakını gidermiştir.🥰

Yaptım keki 😄 1 su bardağı küp şekeri sütte erittim, önce yumurtaları çırptım sonra şekerli süt ile tekrar çırptım.
Kekin şeker oranı az geldi bana , zaten az şekerli olursa üzerine muhallebi yaparım diye tart kalıbında yapmıştım. Umarım herkesin merakını gidermiştir.🥰
Artık uyuyabilirim.sjsjsj

Afiyet olsun.🌸

Afiyet olsun

Afiyet olsun ❤️
Küp şeker diğer şekere göre daha az tatlı oluyor. Ondan olabilir 🤗
Muhallebi yaptıysanız zaten yetmiştir❤️
Emeğinize sağlık 💜

Amin inşallah canım 🤲 💜
Güle güle oturun 🤲
Sağ ol nevoş sen ve benim başka bir tanıdığım var kk dan malatyalı depremde oda evini kaybetti odaesinden ayrı senden daha önce tanımıştım onu o yüzden sizlere hep dua ediyorum svdlerinizin yanında olduğu bir eviniz olsun diye Allah büyük herşey bir anda oluyor dualar etmeye hayırlısını istemeye devam edelim yeter ki

Sağ ol nevoş sen ve benim başka bir tanıdığım var kk dan malatyalı depremde oda evini kaybetti odaesinden ayrı senden daha önce tanımıştım onu o yüzden sizlere hep dua ediyorum svdlerinizin yanında olduğu bir eviniz olsun diye Allah büyük herşey bir anda oluyor dualar etmeye hayırlısını istemeye devam edelim yeter ki
Allah razı olsun canım benim 🤩 ❤️ 🌹 Dualarınıza ayaktayım🤲
İnan artık mal mülk derdinde değilim. Ailemle huzurla, zorluk yaşamadığım bir evim olsun🤲Gerisi zamanla olur. Bakalım ne kadar yaşayacağız. Sabaha çıkacak mıyız🥺

Back