- 1 Aralık 2021
- 13.068
- 45.000
- 548
- 34
Evet bitti şükür bahçe kapıları merdiven korkuluğu kaldı sadece Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEv yaptırdınız yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bitti şükür bahçe kapıları merdiven korkuluğu kaldı sadece Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEv yaptırdınız yani![]()
Rabbim kazasız belasız güle güle oturmayı nasip eylesin inşallah.Evet bitti şükür bahçe kapıları merdiven korkuluğu kaldı sadece Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canımRabbim kazasız belasız güle güle oturmayı nasip eylesin inşallah.
Yaptım kekiKüp şekerli kekin tarifini isteriz![]()
Artık uyuyabilirim.sjsjsjYaptım keki1 su bardağı küp şekeri sütte erittim, önce yumurtaları çırptım sonra şekerli süt ile tekrar çırptım.
Kek az kabardı. Belki beraber çırpsaydım kabarırdı.
Kekin şeker oranı az geldi bana , zaten az şekerli olursa üzerine muhallebi yaparım diye tart kalıbında yapmıştım. Umarım herkesin merakını gidermiştir.![]()
Afiyet olsunYaptım keki1 su bardağı küp şekeri sütte erittim, önce yumurtaları çırptım sonra şekerli süt ile tekrar çırptım.
Kekin şeker oranı az geldi bana , zaten az şekerli olursa üzerine muhallebi yaparım diye tart kalıbında yapmıştım. Umarım herkesin merakını gidermiştir.![]()
Amin inşallah canımEvet bitti şükür bahçe kapıları merdiven korkuluğu kaldı sadece Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Afiyet olsunYaptım keki1 su bardağı küp şekeri sütte erittim, önce yumurtaları çırptım sonra şekerli süt ile tekrar çırptım.
Sağ ol nevoş sen ve benim başka bir tanıdığım var kk dan malatyalı depremde oda evini kaybetti odaesinden ayrı senden daha önce tanımıştım onu o yüzden sizlere hep dua ediyorum svdlerinizin yanında olduğu bir eviniz olsun diye Allah büyük herşey bir anda oluyor dualar etmeye hayırlısını istemeye devam edelim yeter kiAmin inşallah canım![]()
Güle güle oturun![]()
Ellerine sağlık tatlı kalpliiiimYaptım güzelciğim hemenn açıyorum konumu![]()
TeşekkürlerArtık uyuyabilirim.sjsjsj
Afiyet olsun.![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun
Küp şeker diğer şekere göre daha az tatlı oluyor. Ondan olabilir
Muhallebi yaptıysanız zaten yetmiştir
Emeğinize sağlık![]()
Allah razı olsun canım benimSağ ol nevoş sen ve benim başka bir tanıdığım var kk dan malatyalı depremde oda evini kaybetti odaesinden ayrı senden daha önce tanımıştım onu o yüzden sizlere hep dua ediyorum svdlerinizin yanında olduğu bir eviniz olsun diye Allah büyük herşey bir anda oluyor dualar etmeye hayırlısını istemeye devam edelim yeter ki
Şeeerli mi olacan zerrre abeySus benim köyde yaşamak gibi bir hayalim yok. Burada doğduk diye burada ölecek değiliz ya
Benim köyüm olsa gider kalırım valla ama geçinebilmek için birşeyler öğrenmem lazım tabi bağ bahçe işleri ,hayvancılık gibiAnnemler ilçedeki eve taşınırlar o zamana inşallah ya