- 21 Kasım 2017
- 27.871
- 122.260
- 598
Burada bir sürü Osmaniyeli var boşver yabancılık da çekmezsin kuşumNey değil zurna ama konumuz bu değil. Hshsjsjd
Neyse ya adam mı yiyor Antepliler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada bir sürü Osmaniyeli var boşver yabancılık da çekmezsin kuşumNey değil zurna ama konumuz bu değil. Hshsjsjd
Neyse ya adam mı yiyor Antepliler.
Onun bir sürü evi var, gizli Antepli o ansjsjjsjsVillada mı oturdun kızz
Bir kere günü birlik ürgübe gittik o zaman evde kalmasın diye bbileziklermi takmıştım Anteplimisin diye soran olmuştu ondan sonra da kaynımın düğününde taktım en sonOnun bir sürü evi var, gizli Antepli o ansjsjjsjs
Al bak işte ne dedim Nane Limon Kabugu Z ZerreBir kere günü birlik ürgübe gittik o zaman evde kalmasın diye bbileziklermi takmıştım Anteplimisin diye soran olmuştu
Senlen konuşmicam
Nasıl çaktırsın Seda gibi çıkarıp vursun mu masaya.Nane Limon Kabugu hiç de çaktırmıyon
Komşu olursunuz belkiSenlen konuşmicam
Ve senlen deKomşu olursunuz belki
Olalım inşallahVe senlen de
Komşu olalım diye dememiştim ya nooluyooOlalım inşallah
Sen bilirsinKomşu olalım diye dememiştim ya nooluyoo
Konuşmicam senle
Zaten ggittiler sağlık olsun gelecek seneler de yine alırızNasıl çaktırsın Seda gibi çıkarıp vursun mu masaya.
Bunlar çok tehlikeli konular lütfen kapatilim artık elim ayağım titriyor.djdjdjdhdhdhfSen bilirsin
Senin oğlana alın beniZaten ggittiler sağlık olsun gelecek seneler de yine alırız
İnşallahBunlar çok tehlikeli konular lütfen kapatilim artık elim ayağım titriyor.djdjdjdhdhdhf
İnşallah yüz yüze görüşme fırsatımız olur
Ne diye yazayım durduk yere konusu gelince yazdımNane Limon Kabugu hiç de çaktırmıyon
Ben istemiştim önce yok dedinSenin oğlana alın beni
Keşke evim olsa da benim de 300 gram altınım gitse…Zaten ggittiler sağlık olsun gelecek seneler de yine alırız
Tamam kral sakin ol bir şey demedik,fakirliğimize verNe diye yazayım durduk yere konusu gelince yazdım