- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.320
- 548
- 25
Ben zamanında altın kemer olayını da kınamıştım.ajajsjs başıma gelsin ama mümkünse bu tataflardan biriyle gelsin. Neyse ya hayırlısıBöyle hikayeler çok duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zamanında altın kemer olayını da kınamıştım.ajajsjs başıma gelsin ama mümkünse bu tataflardan biriyle gelsin. Neyse ya hayırlısıBöyle hikayeler çok duydum
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınBen zamanında altın kemer olayını da kınamıştım.ajajsjs başıma gelsin ama mümkünse bu tataflardan biriyle gelsin. Neyse ya hayırlısı
Bizim yan bina komple Alıcı işte. Hatta çok yakın bir arkadaşım var, hem de bizim köylümüz. O da çok alakasız bir şekilde gitmiş bir Alıcı bulmuş, geçen ay evlendiler. Gidemedim. Bursa’ya gittiğimde onlara bir ev ziyareti yapmam lazım. Antepsel hediyelikler ve çeyrek altınımla.Evet biliyorum alıcı ailesi var çoğunlukla ama bizim köye göre daha az gelişmiş uzak merkeze
Keyfini çıkartmışlardır inşallahUlan ne akıl bizim köyde de villa var hahahaha havuzlu neli hem de ama villanın sahipleri vefat etti öylece kaldı
Sana diyoruummmm kimi kınadım benZerre Antep’e gelin gelecek, hissediyorum. Çünkü kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan…
O zaman akraba olma ihtimalimix bile var onlarlaBizim yan bina komple Alıcı işte. Hatta çok yakın bir arkadaşım var, hem de bizim köylümüz. O da çok alakasız bir şekilde gitmiş bir Alıcı bulmuş, geçen ay evlendiler. Gidemedim. Bursa’ya gittiğimde onlara bir ev ziyareti yapmam lazım. Antepsel hediyelikler ve çeyrek altınımla.
Yani inşallah.Keyfini çıkartmışlardır inşallah
Antep 'e gelin gitmek kötü değil yaSana diyoruummmm kimi kınadım ben
Ya ben sadece kınama kısmını merak ediyorum ama yazdı bıraktı bin tane etiket yapıp sordum cevap da vermiyor hayin. NeyseAntep 'e gelin gitmek kötü değil ya
Anteplileri, Antep’e gelin gelenleri kınayıp duruyorsun ya?Sana diyoruummmm kimi kınadım ben
Içime dert olur neyse ki ben ve misafirlerim 10 seneye yakın keyfini çıkarttıYani inşallah.
Hatta bir kız vardı Antep’e gelin gelen, saçmalıklarını söylüyordun.Ya ben sadece kınama kısmını merak ediyorum ama yazdı bıraktı bin tane etiket yapıp sordum cevap da vermiyor hayin. Neyse
Eyvah eyvahHatta bir kız vardı Antep’e gelin gelen, saçmalıklarını söylüyordun.
Kızım onlar kınamak mı?Hatta bir kız vardı Antep’e gelin gelen, saçmalıklarını söylüyordun.
Ben seviyorum ya, benim sıkıntım memleketime ve İstanbul’a uzak olması. Yoksa insanları çok iyi.Antep 'e gelin gitmek kötü değil ya
Ney?Kızım onlar kınamak mı?
Villada mı oturdun kızzIçime dert olur neyse ki ben ve misafirlerim 10 seneye yakın keyfini çıkarttı
Ney değil zurna ama konumuz bu değil. Hshsjsjd
Bende seviyorum Keşke imkanım olsa burası yerine orada olsaydım.Ben seviyorum ya, benim sıkıntım memleketime ve İstanbul’a uzak olması. Yoksa insanları çok iyi.
Yazlık için eş dost doluşunca kaçtım yani taşındım şu an ki evi yaptirmasaydik çok pişmandım oraya o kadar masraf yapmamıza ama burada da benzeri bir evim olunca geçti pişmanlığımVillada mı oturdun kızz