- 1 Aralık 2021
- 12.948
- 44.299
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok güzel oluyor antepli olunca kıymalı patlıcanlı yapabilirsin kıymasız da lezzetli ben soğan böreği de seviyorum değişik olarakGünoooo. Bana önerebileceğiniz değişik, güzel börek iç harcı var mı? Mesela ben hiç patlıcanlı börek yemedim, nasıl oluyor acaba o?
Soğanlı şeyleri ben severim ama çevremdekiler sevmiyor o kadar. Patlıcanı susuz pişiriyorsun değil mi?Bence çok güzel oluyor antepli olunca kıymalı patlıcanlı yapabilirsin kıymasız da lezzetli ben soğan böreği de seviyorum değişik olarak
Evet küçük küçük doğrayıp yağ da kavuruyirum baharatı sevdiğin gibi eklersin zatenSoğanlı şeyleri ben severim ama çevremdekiler sevmiyor o kadar. Patlıcanı susuz pişiriyorsun değil mi?
Deneyeyim ben de. Börekte patates-peynir-kıyma döngüsünü kırmak istiyorum artık.Evet küçük küçük doğrayıp yağ da kavuruyirum
Çok güzel oluyorGünoooo. Bana önerebileceğiniz değişik, güzel börek iç harcı var mı? Mesela ben hiç patlıcanlı börek yemedim, nasıl oluyor acaba o?
Çok güzel oluyor kesin dene bunu.Günoooo. Bana önerebileceğiniz değişik, güzel börek iç harcı var mı? Mesela ben hiç patlıcanlı börek yemedim, nasıl oluyor acaba o?
Ufak doğra baharatla hatta kıymada katabilirsin içine,azyağda kavur hepsini.Soğanlı şeyleri ben severim ama çevremdekiler sevmiyor o kadar. Patlıcanı susuz pişiriyorsun değil mi?
Evet kıyma da ekleyeceğim biraz.Çok güzel oluyor kesin dene bunu.
Ufak doğra baharatla hatta kıymada katabilirsin içine,azyağda kavur hepsini.
Muhteşem oluyoDeneyeyim ben de. Börekte patates-peynir-kıyma döngüsünü kırmak istiyorum artık.Aslında yeşil mercimekli çok severim ama evde yok. Çıkıp alamam da. Patlıcanlı deneyeyim.
Kıymalı güzel oluyor zaten lezzet veriyorböreğe.Evet kıyma da ekleyeceğim biraz.![]()
Yeşil mercimekli de güzel oluyor bebisGünoooo. Bana önerebileceğiniz değişik, güzel börek iç harcı var mı? Mesela ben hiç patlıcanlı börek yemedim, nasıl oluyor acaba o?
Yeşil mercimekli de güzel oluyor bebis
Aslında yeşil mercimekli çok severim ama evde yok. Çıkıp alamam da. Patlıcanlı deneyeyim.