Eşimde gidip geliyor. Benim eve bizim arabayla 20 dk sürüyordu. Şimdi işten çıkıp otobüs ile 30 dk ya gidiyor.İnternet biraz zor çekiyor ama çekiyor. Orada yaşayıp her gün merkeze çalışmaya gidiyor çoğu. Millet villa yaptırıyor, sürekli kalıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde gidip geliyor. Benim eve bizim arabayla 20 dk sürüyordu. Şimdi işten çıkıp otobüs ile 30 dk ya gidiyor.İnternet biraz zor çekiyor ama çekiyor. Orada yaşayıp her gün merkeze çalışmaya gidiyor çoğu. Millet villa yaptırıyor, sürekli kalıyor.
Zerre Antep’e gelin gelecek, hissediyorum. Çünkü kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan…Çocukların için iyi olur ya
Ulan ne akıl bizim köyde de villa var hahahaha havuzlu neli hem de ama villanın sahipleri vefat etti öylece kaldıİnternet biraz zor çekiyor ama çekiyor. Orada yaşayıp her gün merkeze çalışmaya gidiyor çoğu. Millet villa yaptırıyor, sürekli kalıyor.
Gezmeye gidersin ödevleri olur yazın kalırsın. Net çekmezse problem olur.Sus benim köyde yaşamak gibi bir hayalim yok. Burada doğduk diye burada ölecek değiliz ya
Kız kimi kınamışımZerre Antep’e gelin gelecek, hissediyorum. Çünkü kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan…
Bizde onlardanız ama yazın kalıyoruz sadeceİnternet biraz zor çekiyor ama çekiyor. Orada yaşayıp her gün merkeze çalışmaya gidiyor çoğu. Millet villa yaptırıyor, sürekli kalıyor.
Annemler ilçedeki eve taşınırlar o zamana inşallah yaGezmeye gidersin ödevleri olur yazın kalırsın. Net çekmezse problem olur.
Bizzat yaşıyoruz.
Burada da var öylesi. Olur ya neden olmasın adamda para varsa, keyfi ve kahyası nasıl isterse öyle.Ulan ne akıl bizim köyde de villa var hahahaha havuzlu neli hem de ama villanın sahipleri vefat etti öylece kaldı
Orayı sevmiyor muZerre Antep’e gelin gelecek, hissediyorum. Çünkü kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan…
Üst katı köy okuluna gelen kadın öğretmenlere kiralıyorlardı.Burada da var öylesi. Olur ya neden olmasın adamda para varsa, keyfi ve kahyası nasıl isterse öyle.
Yok bunlar yaz kış. Benim arkadaşım da Dökmetaş köyünden. Duydun mu orayı? Evi falan yok ama sık sık gidip kalıyor akrabalarında.Bizde onlardanız ama yazın kalıyoruz sadece
İnşallah Allah gönlüne göre versinAnnemler ilçedeki eve taşınırlar o zamana inşallah ya
Ya ben kimseyi kınamadım Margaret Hale kimi kınadım benOrayı sevmiyor mu
Ben 2000 yılında Elazığ'a bir yakınımın düğünü için gittim. Gittiğimiz semt biraz gelişmemişti.Haliyle genelleme yaptım şehri beğenmedim. Aman burası çok kötü nasıl yaşıyorlar falan demiştim
2002 de Elazığ' a gelin gittim7 yıl kaldım.
Fıkra burada bitiyor
Ben bilmemYa ben kimseyi kınamadım Margaret Hale kimi kınadım ben
Yok yav ben kimseyi kınamadım. Ürperme geldi yeminleBen bilmem
Evet biliyorum alıcı ve kılıç ailesi var çoğunlukla ama bizim köye göre daha az gelişmiş uzak merkeze ama nüfusu da az değilYok bunlar yaz kış. Benim arkadaşım da Dökmetaş köyünden. Duydun mu orayı? Evi falan yok ama sık sık gidip kalıyor akrabalarında.
Aman dikkat et bizzat yaşadımYok yav ben kimseyi kınamadım. Ürperme geldi yeminle
Hmm ne kadar tanıdık bir olay benimki sadece biraz daha overdose.Orayı sevmiyor mu
Ben 2000 yılında Elazığ'a bir yakınımın düğünü için gittim. Gittiğimiz semt biraz gelişmemişti.Haliyle genelleme yaptım şehri beğenmedim. Aman burası çok kötü nasıl yaşıyorlar falan demiştim
2002 de Elazığ' a gelin gittim7 yıl kaldım.
Fıkra burada bitiyor
Yok kınadım düşüncesi beni ürpertiyor. Oturdum düşünüyorum şuvanAman dikkat et bizzat yaşadım
Böyle hikayeler çok duydumHmm ne kadar tanıdık bir olay benimki sadece biraz daha overdose.