- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
Ben ağlamıyorum ama malak gibi yattığım doğrudur.Ben arada buradan yok oluyorum hani, iste o zaman bilinki hemşire depresyonda ağlıyor jsgsjsvs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ağlamıyorum ama malak gibi yattığım doğrudur.Ben arada buradan yok oluyorum hani, iste o zaman bilinki hemşire depresyonda ağlıyor jsgsjsvs
Deprem için 2 çok azO 22 olsunBen oğlandan sonra yaşlanmaya başladım. Seni kızlar da yaşlandırmıştır çünkü iki tane. Bu hesaba göre 60. + 2 de deprem veriyorum. 62.
Ben aksine daha çok dolaşıyorumBen arada buradan yok oluyorum hani, iste o zaman bilinki hemşire depresyonda ağlıyor jsgsjsvs
Benim yükselen burcum balig kendime düzenli olarak ağlayacak sebep buluyorum, gencligimi güzelliğimi buna borçluyum jsgsjshBen ağlamıyorum ama malak gibi yattığım doğrudur.
Ay Allah'ım sana sabırlar versinBenim yükselen burcum balig kendime düzenli olarak ağlayacak sebep buluyorum, gencligimi güzelliğimi buna borçluyum jsgsjsh
Benim hiçbir şey yapasım gelmiyor nevos, cizgifilm açıp izliyorum öylece.Ben aksine daha çok dolaşıyorum
Bide kocama tabisi jdgsndvAy Allah'ım sana sabırlar versin
Ben hiç yansıtmıyorum. Öyle olsa şuan üyelik iptali yapmam gerekiyorduBenim hiçbir şey yapasım gelmiyor nevos, cizgifilm açıp izliyorum öylece.
Aman ona ne sabır verecek çeksin dursun işi ne.hahahahhaBide kocama tabisi jdgsndv
Seni çok seviyorumBen hiç yansıtmıyorum. Öyle olsa şuan üyelik iptali yapmam gerekiyordu
Bende seni seviyorumSeni çok seviyorum
Beni sevmeyen öls- şaka şaka.Bende seni seviyorum
Allah bu yükleri omzumuzdan kaldırsın inşallahBen hiç yansıtmıyorum. Öyle olsa şuan üyelik iptali yapmam gerekiyordu
Kız deme öyle bütün gün beyni şişiyor olaydan olaya bide benim ziriltimla uğraşıyor ahagsjsgs onunda dertleri var ya kıyamıyorum o yüzdenAman ona ne sabır verecek çeksin dursun işi ne.hahahahha
Ne kadar da kocacı bir görlKız deme öyle bütün gün beyni şişiyor olaydan olaya bide benim ziriltimla uğraşıyor ahagsjsgs onunda dertleri var ya kıyamıyorum o yüzden
Yazık ölmesinlerBeni sevmeyen öls- şaka şaka.
Amin inşallahAllah bu yükleri omzumuzdan kaldırsın inşallah
Bence de yazıkYazık ölmesinler
Ya demesene öyle jshsjshshsgs yok la şaka bi yana babasını kaybetti daha 3 ay olmadı, o yüzden üstüne gitmiyorum yoksa 5 senedir iyi tripledim ben onuNe kadar da kocacı bir görl
Bence seneye evlatlarınla öyle gülecek ki yüzün, geçecek tüm elemin kederin inşallah.Deprem için 2 çok azO 22 olsun