- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.115
- 548
- 25
Başınız sağolsun.Ya demesene öyle jshsjshshsgs yok la şaka bi yana babasını kaybetti daha 3 ay olmadı, o yüzden üstüne gitmiyorum yoksa 5 senedir iyi tripledim ben onu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun.Ya demesene öyle jshsjshshsgs yok la şaka bi yana babasını kaybetti daha 3 ay olmadı, o yüzden üstüne gitmiyorum yoksa 5 senedir iyi tripledim ben onu
Sagolasin canımBaşınız sağolsun.![]()
Çok aminBence seneye evlatlarınla öyle gülecek ki yüzün, geçecek tüm elemin kederin inşallah.![]()
Seninkiler yapar, sekiz senelik anadolu lisesi öğretmeni olarak o tipi gördüm onlarda ahsjjssÇok amin
İnan hayatta en çok istediğim şey onların istedikleri yerleri kazanması![]()
37 yasında mısın?29’dan sonraki her yılı çifter çifter atladım. Şuvan 37’yim.
Benimkileri de atayım ne göreceksinSeninkiler yapar, sekiz senelik anadolu lisesi öğretmeni olarak o tipi gördüm onlarda ahsjjss
Yok kız37 yasında mısın?![]()
İnşallah inşallah öğretmenimSeninkiler yapar, sekiz senelik anadolu lisesi öğretmeni olarak o tipi gördüm onlarda ahsjjss
Çifter saymış yılları37 yasında mısın?![]()
Hey allahımÇifter saymış yılları![]()
Ergün kazanır'a manitasının,kocasının fotoğrafını atıyorlar ya yorumlayın diye ahaja o geldi aklıma.Benimkileri de atayım ne göreceksin![]()
Bebiş uyuduysa sen de uyu geleceğin erkek anası blosssCok uykum var anlamamıs olabilirim![]()
Ben de atacağım gelsin de türkanErgün kazanır'a manitasının,kocasının fotoğrafını atıyorlar ya yorumlayın diye ahaja o geldi aklıma.![]()
Üç kere türkan de gelirBen de atacağım gelsin de türkan![]()
At bende yorumlarımBen de atacağım gelsin de türkan![]()
Adam olacak çocuğu gözünden tanırım falanAt bende yorumlarım![]()
Selena'yı çağıralımÜç kere türkan de gelir
Tanırım ciddenAdam olacak çocuğu gözünden tanırım falan![]()
Liseliden anlarım küçükleri yollama boşuna.Benimkileri de atayım ne göreceksin![]()