- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
Başınız sağolsun.Ya demesene öyle jshsjshshsgs yok la şaka bi yana babasını kaybetti daha 3 ay olmadı, o yüzden üstüne gitmiyorum yoksa 5 senedir iyi tripledim ben onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun.Ya demesene öyle jshsjshshsgs yok la şaka bi yana babasını kaybetti daha 3 ay olmadı, o yüzden üstüne gitmiyorum yoksa 5 senedir iyi tripledim ben onu
Sagolasin canımBaşınız sağolsun.
Çok aminBence seneye evlatlarınla öyle gülecek ki yüzün, geçecek tüm elemin kederin inşallah.
Seninkiler yapar, sekiz senelik anadolu lisesi öğretmeni olarak o tipi gördüm onlarda ahsjjssÇok amin
İnan hayatta en çok istediğim şey onların istedikleri yerleri kazanması
37 yasında mısın?29’dan sonraki her yılı çifter çifter atladım. Şuvan 37’yim.
Benimkileri de atayım ne göreceksinSeninkiler yapar, sekiz senelik anadolu lisesi öğretmeni olarak o tipi gördüm onlarda ahsjjss
Yok kız37 yasında mısın?
İnşallah inşallah öğretmenimSeninkiler yapar, sekiz senelik anadolu lisesi öğretmeni olarak o tipi gördüm onlarda ahsjjss
Çifter saymış yılları37 yasında mısın?
Cok uykum var anlamamıs olabilirimYok kız
Hey allahımÇifter saymış yılları
Ergün kazanır'a manitasının,kocasının fotoğrafını atıyorlar ya yorumlayın diye ahaja o geldi aklıma.Benimkileri de atayım ne göreceksin
Bebiş uyuduysa sen de uyu geleceğin erkek anası blosssCok uykum var anlamamıs olabilirim
Ben de atacağım gelsin de türkanErgün kazanır'a manitasının,kocasının fotoğrafını atıyorlar ya yorumlayın diye ahaja o geldi aklıma.
Üç kere türkan de gelirBen de atacağım gelsin de türkan
At bende yorumlarımBen de atacağım gelsin de türkan
Adam olacak çocuğu gözünden tanırım falanAt bende yorumlarım
Selena'yı çağıralımÜç kere türkan de gelir
Tanırım ciddenAdam olacak çocuğu gözünden tanırım falan
Liseliden anlarım küçükleri yollama boşuna.Benimkileri de atayım ne göreceksin