- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.983
- 598
Ruhum yaslandi maafelessMaşallah çok gençsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruhum yaslandi maafelessMaşallah çok gençsin
Kız ben de 26 dersin diye bekliyordum. Kocaman kız olmuşsun ya sen1 ay sonra 28
O hepimizin öyleRuhum yaslandi maafeless
Nazar değdirmiş olamam demiGülmemeliyim gülmemeliyim gülmemeliyim hsjsjsjsh
Sus kız 22den sonra her doğumgunumde depresyona giriyorum ben jsvsjsvshKız ben de 26 dersin diye bekliyordum. Kocaman kız olmuşsun ya sen
Çaktırmıyorum ama benim de öyleO hepimizin öyle
Kızım sen daha citirsin dur heleÇaktırmıyorum ama benim de öyle
Sana ne olmuşÇaktırmıyorum ama benim de öyle
29’dan sonraki her yılı çifter çifter atladım. Şuvan 37’yim.Sus kız 22den sonra her doğumgunumde depresyona giriyorum ben jsvsjsvsh
Ben 20 den sonra yaş almayı bıraktım.sjsjs dedi her yaşını sorana 24'ümden gün aldım diyen kız.sjsidSus kız 22den sonra her doğumgunumde depresyona giriyorum ben jsvsjsvsh
Dur benim arada depresyon perilerim gelir yine beni yoklamaya başladılar.sksjsjsKızım sen daha citirsin dur hele
Ben kaç oluyorum29’dan sonraki her yılı çifter çifter atladım. Şuvan 37’yim.
Doğum günün ne zaman?1 ay sonra 28
O ne la kedi yaşı gibi jsgsjsvs29’dan sonraki her yılı çifter çifter atladım. Şuvan 37’yim.
Sebebi neydi ki? Sebebi Mete'ydi.sjsjsjs29’dan sonraki her yılı çifter çifter atladım. Şuvan 37’yim.
8 AralıkDoğum günün ne zaman?
Ben arada buradan yok oluyorum hani, iste o zaman bilinki hemşire depresyonda ağlıyor jsgsjsvsDur benim arada depresyon perilerim gelir yine beni yoklamaya başladılar.sksjsjs
Ben oğlandan sonra yaşlanmaya başladım. Seni kızlar da yaşlandırmıştır çünkü iki tane. Bu hesaba göre 60. + 2 de deprem veriyorum. 62.Ben kaç oluyorum
Evet hahahhahahHhSebebi neydi ki? Sebebi Mete'ydi.sjsjsjs