Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye yav kızlar senden uzunmuş işteBizimde benim işte
Yok aile için söyledim. Gelin, görümce, kardeş, kuzen vs...Niye yav kızlar senden uzunmuş işte
Genler bu konuda sana çalışmış.sjsjsj Benim anne tarafimdaki erkekler çam yarması gibiler ama baba tarafim özellikle amca ve erkek kuzenlerim çok kısa en uzun erkek kardeşim, o da 175Yok aile için söyledim. Gelin, görümce, kardeş, kuzen vs...
Benim taraf uzun eşimin tarafı kısalarYani öyle çok uzun kimse yok.Genler bu konuda sana çalışmış.sjsjsj Benim anne tarafimdaki erkekler çam yarması gibiler ama baba tarafim özellikle amca ve erkek kuzenlerim çok kısa en uzun erkek kardeşim, o da 175
Çok şükür.snsjsj Hiç kanlı canlı 190 ve üzeri insan görmedim.Benim taraf uzun eşimin tarafı kısalarYani öyle çok uzun kimse yok.
Kardeşim 193Ben 167 ama abim ve kız kardeşim çok uzun değiller. Orta haldeler.
Eşimde 172
Çocuklar galiba bana, benim tarafa benziyor.
Bizim en yakın arkadaşımız çift olarak çok uzun boylu 175 eşim 163 ben kışayız yanlarındaÇok şükür.snsjsj Hiç kanlı canlı 190 ve üzeri insan görmedim.
Heeer şeeyiinnn bedeliii vaarrr güzeeeelliiiğiniiin deee...Ben önceki okulumdan peşimde biri olduğu için bakanlık soruşturmasıyla sürüldüm şimdi bu okulda da peşime biri takıldı vallah bikmişem
Orası doğru valla yaşıma kimse inanmıyorMinyon olunca küçük gösteriyorsun iyi oluyor
Ppdeki kedi niye vampire benziyo öyle?Orası doğru valla yaşıma kimse inanmıyor
Pamuksu kız o jsgsjdh tam bana saldirmadan önce çekilmiş bir fotoPpdeki kedi niye vampire benziyo öyle?
Benim dayılarım, kuzenlerimde uzunÇok şükür.snsjsj Hiç kanlı canlı 190 ve üzeri insan görmedim.
Kaç yaşındasınOrası doğru valla yaşıma kimse inanmıyor
13.o boya çok bile amaKaç yaşındasın
1 ay sonra 28Kaç yaşındasın
Cok söyledin babam gibi jsgsjhsshv 11 olacaktı o13.o boya çok bile ama
Aynen benim oğlan 13 yaşında 160 civarı13.o boya çok bile ama
Maşallah çok gençsin1 ay sonra 28