- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.889
- 598
Böyle bedelin abv.Heeer şeeyiinnn bedeliii vaarrr güzeeeelliiiğiniiin deee...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bedelin abv.Heeer şeeyiinnn bedeliii vaarrr güzeeeelliiiğiniiin deee...
Bende her gruptan var üni yok amaLiseliden anlarım küçükleri yollama boşuna.
uyumadı korkulu rüyam 2. Cocuk töbe de evrene baska mesajlar yollayalımBebiş uyuduysa sen de uyu geleceğin erkek anası blosss
Kız büyüsün de ikinciye de istersin. Çevreden kardeşi olmasın mı annessiiii lafını duya duya bir bakmışsın ikinciye hamilesin.sjsjsj Allah kızına hayırlı sağlıklı bir ömür nasip eylesin inşallah.uyumadı korkulu rüyam 2. Cocuk töbe de evrene baska mesajlar yollayalım
Bende bir daha doğurmam tövbe derdimuyumadı korkulu rüyam 2. Cocuk töbe de evrene baska mesajlar yollayalım
Porland mıOylama artık başlasın da ben kazanayım porlandim gelsin nevriyeeeee.
Heee ben kazanırsam kazem bana porland alacak .Porland mı
Anlaşma yaptıysanız ben bir şey diyememHeee ben kazanırsam kazem bana porland alacak .
Yav zaten sen kazandın oylamaya ne gerek var ki.Oylama artık başlasın da ben kazanayım porlandim gelsin nevriyeeeee.
Bir de paşabahçe çay seti gönderiyorlarmış.ajajajajajajAnlaşma yaptıysanız ben bir şey diyemem
Valla forumu kapatırım.Bir de paşabahçe çay seti gönderiyorlarmış.ajajajajajaj
Karacadan döküm kek kalıbı gelir ama. Porland'ı unut senValla forumu kapatırım.
Ben kek kalibim var bisuru ya ben istemiyor kek kalibi.Karacadan döküm kek kalıbı gelir ama. Porland'ı unut sen
Pasta tabaa da olabilirBen kek kalibim var bisuru ya ben istemiyor kek kalibi.
Kazanacağına o kadar eminsin yaniBen kek kalibim var bisuru ya ben istemiyor kek kalibi.
Yaparsın inanıyoruzValla forumu kapatırım.
Bana gönderirsin ne olacakBen kek kalibim var bisuru ya ben istemiyor kek kalibi.
Ben birinci olacağım o ikinciKazanacağına o kadar eminsin yani
Eyvah eyvahBen birinci olacağım o ikinci