- 1 Aralık 2021
- 12.167
- 40.924
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha ejder meyvesini burada bu sene görmeye başladım ananas hep var ama diğer değişik meyveler yok. Elma portakal nemiyize yetmiyorsatolin ananas bulmuş işte demek ki var
İşte sadakat bee. Aşkon uyanana kadar kahve krizine girersin,benden demesi Zaten dün akşamki maçta yenilmişler mi bir şey olmuş
Şırnak da bile var orda nasıl olmazBen daha ejder meyvesini burada bu sene görmeye başladım ananas hep var ama diğer değişik meyveler yok. Elma portakal nemiyize yetmiyorsa
Yok işte ya. Tropikal meyve yok burdaŞırnak da bile var orda nasıl olmaz
Ben de Migros’tan bulzum kuşum. Bende hiç ötmüyor.Allah'ın anteBinde Mangoyu nerden buldun Allaseen?
Bu airpods kulağımda dit dit ötüyor ne demek istiyor? Şarjı mı bitiyor?
Afiyet olsunGünoo herkese
Margıeıtın milyarlık kuşlarından sonra benim garip kuşun ortama girişi Eki Görüntüle 3332156
Şarjı bittiBen de Migros’tan bulzum kuşum. Bende hiç ötmüyor.
Burada yerel markette var ama akraba mikro hal manav işletiyor marketker de onlardan alıyor toptancı olarak ondan getiriyorlarBen de Migros’tan bulzum kuşum. Bende hiç ötmüyor.
Ben de az önce bir fincan gördüm biraz beğendim ama istediğim gibi değildi. Karaca da mı görmüştüm hatırlamıyorum ama çiçek fincandaydı. Ondan arıyorum ama yok,bulamıyorum.Günoo herkese
Margıeıtın milyarlık kuşlarından sonra benim garip kuşun ortama girişi Eki Görüntüle 3332156
Bu da çokzellllllGünoo herkese
Ben de dün Karaca’dan oğlanın iki öğretmenine ikili fincan aldım. Millet niyeyse hep fincan alıyordu sjsksjkBen de az önce bir fincan gördüm biraz beğendim ama istediğim gibi değildi. Karaca da mı görmüştüm hatırlamıyorum ama çiçek fincandaydı. Ondan arıyorum ama yok,bulamıyorum.
Bende geçen yıl almıştım. Bu yıl başka bişey almam lazımBen de dün Karaca’dan oğlanın iki öğretmenine ikili fincan aldım. Millet niyeyse hep fincan alıyordu sjsksjk
Çinki örtmenler ikili fincanlara bayılırlar.Ben de dün Karaca’dan oğlanın iki öğretmenine ikili fincan aldım. Millet niyeyse hep fincan alıyordu sjsksjk
Kupa aşkı çıktı bende. Hâlâ almış değilim ama deli gibi kupa bakıyorum.sjsjsjBende geçen yıl almıştım. Bu yıl başka bişey almam lazım
english home da güzel kupalar varKupa aşkı çıktı bende. Hâlâ almış değilim ama deli gibi kupa bakıyorum.sjsjsj