- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Hediye idi bu daBu da çokzellllll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hediye idi bu daBu da çokzellllll
Büyükse almayayım o zaman. At bakiim nasıl bir şeymişBayağı da büyükmüş onlar. Fotoğraflarda belli olmuyordu ebatları. Kendime öğretmenler günü hediyesi beğendiğim ikili fincanı alacaktım ama ne mağazada ne online sitede kalmamış, tükenmiş.
Benim bana alınmasını sevdiğim hediyelerdendirBen de dün Karaca’dan oğlanın iki öğretmenine ikili fincan aldım. Millet niyeyse hep fincan alıyordu sjsksjk
Hangisi at bana bakayımBayağı da büyükmüş onlar. Fotoğraflarda belli olmuyordu ebatları. Kendime öğretmenler günü hediyesi beğendiğim ikili fincanı alacaktım ama ne mağazada ne online sitede kalmamış, tükenmiş.
Hangisi at bana bakayım
Çok iyi değil mi ya tam kek kurabiye sunumunda kullanıp 1. olmalık.Karaca Aries 2 Kişilik Kahve Fincan Takımı 100 ml Karaca
Karaca Aries 2 Kişilik Kahve Fincan Takımı 100 ml 9 taksit seçeneği ile 399,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.karaca.com
Ay bunu bende çok beğeniyordum da kocam yok diye almıyordumKaraca Aries 2 Kişilik Kahve Fincan Takımı 100 ml Karaca
Karaca Aries 2 Kişilik Kahve Fincan Takımı 100 ml 9 taksit seçeneği ile 399,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.karaca.com
Bunun sanki pasta tabakları da mı vardı? Öyle hatırlıyorum. Eğer varsa güzel takım olurlardıÇok iyi değil mi ya tam kek kurabiye sunumunda kullanıp 1. olmalık.
Aa geçen gün görmüştüm bunu ben avm deKaraca Aries 2 Kişilik Kahve Fincan Takımı 100 ml Karaca
Sen al,evrene mesaj yolla,belki koca da gelirAy bunu bende çok beğeniyordum da kocam yok diye almıyordum
Hönkürdüm ahhahahahhahhaha ya ben bunu bekar arkadaşıma almıştım geçen sene, doğum günü için. İki de kahve yanı bardak almıştım K. Atatürk imzalı. Hep diyordum alırım bi ara. Şimdi alamıyorum. Her yerde tükenmiş. Trendyol’da fırsatçı satıcının biri de 700 liraya satıyordu. Asla almam.Ay bunu bende çok beğeniyordum da kocam yok diye almıyordum
Ben öyle yapıyorum eve bir şeyler alıyorum. Yer olmamasına rağmen. Yeni evde kullanırım diyorum. Ama bir türlü yeni evim olmuyor. O iş yalan.Sen al,evrene mesaj yolla,belki koca da gelir
Ay evetttt servis tabakları falan da var, hepsi bir harika.Bunun sanki pasta tabakları da mı vardı? Öyle hatırlıyorum. Eğer varsa güzel takım olurlardı
Hemen vazgeçme, olur elbet en güzelindenBen öyle yapıyorum eve bir şeyler alıyorum. Yer olmamasına rağmen. Yeni evde kullanırım diyorum. Ama bir türlü yeni evim olmuyor. O iş yalan.
Trendyol da bulamadım ama şu. Fincan çok uzun zamandır hoşuma gidiyordu da işte kocasızlıkAy evetttt servis tabakları falan da var, hepsi bir harika.
Yahu sen alsaydın, çeyizine de koyar kullanırdın.Trendyol da bulamadım ama şu. Fincan çok uzun zamandır hoşuma gidiyordu da işte kocasızlıkEki Görüntüle 3332178
Ya daha önce karacadan bir tane aldım 6'lı ama ikiliye elim varmıyor nedense.ajajsj Ama bir araştırayım da bulabilirsem alırımYahu sen alsaydın, çeyizine de koyar kullanırdın.
Kudurmuş o satıcıHönkürdüm ahhahahahhahhaha ya ben bunu bekar arkadaşıma almıştım geçen sene, doğum günü için. İki de kahve yanı bardak almıştım K. Atatürk imzalı. Hep diyordum alırım bi ara. Şimdi alamıyorum. Her yerde tükenmiş. Trendyol’da fırsatçı satıcının biri de 700 liraya satıyordu. Asla almam.
Al,yorumlara da ceyizime aldım diye belirtTrendyol da bulamadım ama şu. Fincan çok uzun zamandır hoşuma gidiyordu da işte kocasızlıkEki Görüntüle 3332178
Sonra bana bir ton sövsünlerAl,yorumlara da ceyizime aldım diye belirt