Neden heyete gireceksin. Söyleseydin hatırlatırdıkBunu sana 3 dk önce ne yaptığını unutabilen bir kadın söylüyorBugün heyet günüymüş niye demiyonuz vijdansızlar. Geçen de randevum sisteme mi düşmemis bir şey olmuş,öyle iptal olmuştu,bugün de bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden heyete gireceksin. Söyleseydin hatırlatırdıkBunu sana 3 dk önce ne yaptığını unutabilen bir kadın söylüyorBugün heyet günüymüş niye demiyonuz vijdansızlar. Geçen de randevum sisteme mi düşmemis bir şey olmuş,öyle iptal olmuştu,bugün de bu.
Heyetle benim işim yok. Geçen deli doktoruna gidiyorum demiştim ya,o gün benim randevum vardı sözde ama randevu sisteme düşmediği için benim randevu işi de yalan oldu tabii. Bugün de psikiyatriden sıra alacaktım ama heyet günü olduğu için hasta muayene etmiyorlarmış. Danışmadaki kız diyor ki siz dünde gelmistiniz ve yarın da gelcem dedim.Neden heyete gireceksin. Söyleseydin hatırlatırdıkBunu sana 3 dk önce ne yaptığını unutabilen bir kadın söylüyor
Neyse gezmiş oluyorsun hava almışsınHeyetle benim işim yok. Geçen deli doktoruna gidiyorum demiştim ya,o gün benim randevum vardı sözde ama randevu sisteme düşmediği için benim randevu işi de yalan oldu tabii. Bugün de psikiyatriden sıra alacaktım ama heyet günü olduğu için hasta muayene etmiyorlarmış. Danışmadaki kız diyor ki siz dünde gelmistiniz ve yarın da gelcem dedim.
Afiyet olsunKahveler içildi mi?Eki Görüntüle 3332120
Pazartesi gününden beri gezmiş oluyorum zaten SAĞLIK olsun,ne diyelimNeyse gezmiş oluyorsun hava almışsın
Kahvaltı da yapmamıştım ooohhh midem bayram ederAfiyet olsun
Bugün heyet günü Zerre Zabbar, gitme hastaneyeBugün heyet günüymüş niye demiyonuz vijdansızlar. Geçen de randevum sisteme mi düşmemis bir şey olmuş,öyle iptal olmuştu,bugün de bu.
Sus gız zaten sinirliyim kalk kahveni içBugün heyet günü Zerre Zabbar, gitme hastaneye
Bol bol dikkatEkranı kırılmadıkça yeni sürüm gelmedikçe uzun zaman gider
Kahvaltı ediyom daha,kahvemi içtim biraz önce afiyetlerolsun .Kahveler içildi mi?Eki Görüntüle 3332120
Aşkomu bekliyorum, içmedim halaSus gız zaten sinirliyim kalk kahveni iç
Teşekkür ederim. Sana da afiyet olsun ablaKahvaltı ediyom daha,kahvemi içtim biraz önce afiyetlerolsun .
Rica derim çok sağolTeşekkür ederim. Sana da afiyet olsun abla
İşte sadakat bee. Aşkon uyanana kadar kahve krizine girersin,benden demesi Zaten dün akşamki maçta yenilmişler mi bir şey olmuşAşkomu bekliyorum, içmedim hala
Yenilmisler evet o da bensiz içmez ama kapıyı çalayım bakayim ,açarsa içeriz hemenİşte sadakat bee. Aşkon uyanana kadar kahve krizine girersin,benden demesi Zaten dün akşamki maçta yenilmişler mi bir şey olmuş
Allah'ın anteBinde Mangoyu nerden buldun Allaseen?Mangolu kek mi yapsam bugün…
Bura ilçe olduğu halde var antepte neden olmasınAllah'ın anteBinde Mangoyu nerden buldun Allaseen?
Bu airpods kulağımda dit dit ötüyor ne demek istiyor? Şarjı mı bitiyor?
Burasıda ilçe ama yok Antep de neden olsunBura ilçe olduğu halde var antepte neden olmasın