- 21 Kasım 2017
- 27.633
- 121.013
Hangisinden istiyon? Bi tane bende benyendim de 15 milyor dolarmışO zaman gitsin bana doğum günü hediyesi alsın napayım ben razıydım oysaki…
Şansına ne çıkarsaO zaman gitsin bana doğum günü hediyesi alsın napayım ben razıydım oysaki…
IBAN yolla parayı göndereyim hemen.Ayarlayalım ablamasar ordan bir airpods
Kız Cano başka neler var, ne alabiliriz kaçak? Elektronik eşya, parfüm vs? Ona göre yollayacağım gerçekten bu yola baş koydum.Şansına ne çıkarsa
Şehre yağmur yaaağıyor ve sen uzaklaardasıınnSen türküler tutturursunnnn, ölümleri anan benimmmm. Sen güllereee dokunursunnnn, ateşlerde yanan benimmmmm.
Seninde enayilik canına tak etmiş belli. Ben dün kardeşimi darlıyorum kime getirttiysen bu kulaklığı söyle bana da getirsinler diye. Babam da diyor ki Dilan BOYRAZ'ı görmüyor musunuz.ajsjsjsjshshsKız Cano başka neler var, ne alabiliriz kaçak? Elektronik eşya, parfüm vs? Ona göre yollayacağım gerçekten bu yola baş koydum.
Hemen tövbe ettin değil mi ?Seninde enayilik canına tak etmiş belli. Ben dün kardeşimi darlıyorum kime getirttiysen bu kulaklığı söyle bana da getirsinler diye. Babam da diyor ki Dilan BOYRAZ'ı görmüyor musunuz.ajsjsjsjshshs
Yiaaaa biliyor musun ne de olsa OsmaniyeliŞehre yağmur yaaağıyor ve sen uzaklaardasıınn
O sırada kaçakçıdan kulaklık alan Cano'nun polis kocası...FBI yat yere yat yat yat ,kaçakçılık şubeden komiser Jenna geldi
Şu ikisine haykırdım hahagagagsgSeninde enayilik canına tak etmiş belli. Ben dün kardeşimi darlıyorum kime getirttiysen bu kulaklığı söyle bana da getirsinler diye. Babam da diyor ki Dilan BOYRAZ'ı görmüyor musunuz.ajsjsjsjshshs
O sırada kaçakçıdan kulaklık alan Cano'nun polis kocası...
Namaz bile kıldımHemen tövbe ettin değil mi ?
Ama işin ucunda Dilan Boyraz olmak var ,iyi düşünNamaz bile kıldımYok yav fırsatını bulsam çat diye alırım da kaçakçı tanıdık yok
Polisiz ama enayi değiliz diyor adam ne varO sırada kaçakçıdan kulaklık alan Cano'nun polis kocası...
Kaçakcılık şubeden komiser Jenna ŞOK!Polisiz ama enayi değiliz diyor adam ne var
Sonu parmaklıklar ardı olmasa düşünürdümAma işin ucunda Dilan Boyraz olmak var ,iyi düşün
Olmadığımız masa yok elhamdülillah çok şükür RabbimeYiaaaa biliyor musun ne de olsa Osmaniyeli