- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Amca da sana ateyiz derdiBen olsam kesin dayanamaz, tamam işte bu da alkollü masada, şimdi git ötede ağla yazardım kesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amca da sana ateyiz derdiBen olsam kesin dayanamaz, tamam işte bu da alkollü masada, şimdi git ötede ağla yazardım kesin.
Hala yazma şansın var. Dene ve görBen olsam kesin dayanamaz, tamam işte bu da alkollü masada, şimdi git ötede ağla yazardım kesin.
Humusu yapan ben değilim ki. O yüzden bulaşamadım. Sonra sana ne der.Hala yazma şansın var. Dene ve gör
Şu topikte en kaçakçı tanıdığı olacak kişi benim. Ben bile tanımıyorum.Tanıdığınız bir kaçakçı var mı ya airpods alcam da ben
Çok sağol nevışcumRabbim şifa versin ablacım
Neyse hallolmuş sorun serviscinin hatası neye mal oldu öyle.Servisci hatası
Çok sağol çicemmÇok geçmiş olsun gül goncam,güzel olacak
Çok sağol mavişimÇok geçmiş olsun ablacım
He pardon Cano reis de var ahsjsjŞu topikte en kaçakçı tanıdığı olacak kişi benim. Ben bile tanımıyorum.
Senin kendine hayrın olmamış ki bana olsun. HahahahahŞu topikte en kaçakçı tanıdığı olacak kişi benim. Ben bile tanımıyorum.
Sus hatırladıkça sinirim bozuluyor ahsjjsjaSenin kendine hayrın olmamış ki bana olsun. Hahahahah
Ne lazımdı ablaHe pardon Cano reis de var ahsjsj
Kahroluyorum ya sınır ilde yaşayıp bir şey alamıyoruz.Ne lazımdı abla
Bana bi airpods lazımdı daNe lazımdı abla
Eşime diyorum bana kaçak Apple saat al. Tamam hallederiz dedi hala halledecek.Ne lazımdı abla
Ee merkez burası biliyorsunKahroluyorum ya sınır ilde yaşayıp bir şey alamıyoruz.
Ayarlayalım ablama sar ordan bir airpodsBana bi airpods lazımdı da
Saat burda bile yok kız. Geçende almaya gittik. Dediği alan yok. Muadili varmış onu aldım bende yoksa alacaktımEşime diyorum bana kaçak Apple saat al. Tamam hallederiz dedi hala halledecek.
O zaman gitsin bana doğum günü hediyesi alsın napayım ben razıydım oysaki…Saat burda bile yok kız. Geçende almaya gittik. Dediği alan yok. Muadili varmış onu aldım bende yoksa alacaktım