Tahanın tahin olduğunu biliyorum nenem sağolsunO tahanli pideyi her gün yersem kapılardan sığmam kuşumAbdal'a gidersem ,ya da çok hovardalik yapmak istersem anca canım ister ve yerim
Aaa tarifine baktım da çok basitmiş sen yaparsın aslında ama?Offff çok özledimOcakta geleceğim taaaa.
Çok varmış dahaOffff çok özledimOcakta geleceğim taaaa.
Bursa'da tahanli pideyi alıyorsan tahinli denmez ,ama normal tahin alıyorsak tahin deriz ,muhteşemiz ellllamTahanın tahin olduğunu biliyorum nenem sağolsun
Ben aslında tahanlıdan ziyade o fırında tahanlı yemeyi özledim. Ortamı çok güzeldir. Geçenlerde de Instagram son gittiğimiz günü hatırlattı zaten efkar bastı beniAaa tarifine baktım da çok basitmiş sen yaparsın aslında ama?
İlk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldım Bursa’dan. En son şubat mart aylarında oradaydım. Sonra da doğum falan derken gitmedim.Çok varmış daha
Allah kavuştursun,sağlıklaİlk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldım Bursa’dan. En son şubat mart aylarında oradaydım. Sonra da doğum falan derken gitmedim.
Emoji şahane oturmuşBen aslında tahanlıdan ziyade o fırında tahanlı yemeyi özledim. Ortamı çok güzeldir. Geçenlerde de Instagram son gittiğimiz günü hatırlattı zaten efkar bastı beni
Olur, inşallah beybirellamSen gelince Abdal'da buluşalım bir şey çıkmazsaMargaret Hale
İnşallah kuşumOlur, inşallah beybirellam
Oğlanı anneme kitlerim, kendim gelirim bebeyle. Keşke onu da kitleme imkanım olsa ama maalesef. Emiyor çünkü.İnşallah kuşum
Oğlan rahat vermez evet,ama kızla oynar,oynatır, oyalarizOğlanı anneme kitlerim, kendim gelirim bebeyle. Keşke onu da kitleme imkanım olsa ama maalesef. Emiyor çünkü.
İnşallah kız da rahat vermez demek geliyor içimden ama kıyamıyorum size,o yüzden demiicem.Oğlan rahat vermez evet,ama kızla oynar,oynatır, oyalariz
Bebek oyalamak bizim işimizİnşallah kız da rahat vermez demek geliyor içimden ama kıyamıyorum size,o yüzden demiicem.
Asıl nimet budur.
Sanat eseriAsıl nimet budur.