Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Biliyorum onu nevoş,nsıl oldu bu arada eskisi gibi ağrıların yoktur umarım,ameliyat işe yarasın en azından.
İnşallah ablacım ❤️Daha az ağrım oluyor. Ama geçen ay kanama kesilmedi. Ağır kaldırınca yani 3-5 kilo yeniden başladı. 6 aya düzelecek inşallah 🤲

Yok abla bende haşimato var. Birde bu hastalıktan değerlerim hep düşük. Diyet yapsam bile veremiyorum. Şimdi operasyon sonrası belki demirim, d vitamini falan düzelirse belki veririm.
E sen zaten çok iyisin? Sağlık açısından disyorsan anlarım ama görünüş olarak diyorsan bence verme hiç

Oğlum okula servis ile gidiyor. Okul uzak yürüyerek 20 dk falan.
Bugün çocuk aşağıya indi. 15 dakika sonra kapıyı çaldı. Servis gelmemiş. Servis şoförünü aradım. Bana mesaj yazdınız. Emir bugün gelmeyecek diye🤔 Dedim ben öyle bir şey yazmadım. Şu numaradan yazılmış dedi🤦
Numarayı tanımıyorum tabi numarayı almakta aklıma gelmedi.
Şimdi çıkışta oğluma göstermiş. Bu numara attı bak diye🤷
Ya belki bir arkadaşı yaptı bilemiyorum. İnsanlar ne kadar kötü çocuk sabah sabah yürümek zorunda kaldı.
Bir insan bunu neden yapar.
Belki başka emirdir tanımadığı numara ise neden seni aramadı

Şoförü aradım açmadı. Ulaşınca numarayı alıp arayacağım.
Bencede ara baklım kim çıkacak.

Çok amin ablacım 🤲
Sen nasılsın sağlığın nasıl 🥰
Emin ol gececek bunlarda
Bugün hastanedeydim mrsonuçlarına baktı dr,4 tane fıtık çıktı omurgada,fizik verdi yarınada randevu buldum öğlen fizik tedaviye gidecem bakalım ne diyecekler.
Ben 54 kiloyken göbeğim var diye dolanıyordum:KK70:
Ahaaaa aynı ben işteeeee :KK70: :KK70: :KK70:

X