- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
Yerdim ben onu varyaaaÇok ekşiydi çicemmm ama yenebilirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerdim ben onu varyaaaÇok ekşiydi çicemmm ama yenebilirdi
Ona ne şüphediana konsepti pasta olsaydi biriniclik gelirdi
Alıştı çok seviyor da hasta teyzesi son bir haftadır evde dinleniyor aşırı tıkanık nasipse yarın gidecek
Daha bir buçuk günümüz varE artık birinci belli gibi ikinci kim ?
çok geçmiş olsun. benim kızda geçen hafta hastaydi.. okula gitmek istiyorum diye ağladi..Ona ne şüphe
Alıştı çok seviyor da hasta teyzesi son bir haftadır evde dinleniyor aşırı tıkanık nasipse yarın gidecek
Bizim öğretmen hasta istemiyor … sümüklü çocuk istemiyorlarçok geçmiş olsun. benim kızda geçen hafta hastaydi.. okula gitmek istiyorum diye ağladi..
ve gönderdim..
sürekli etkinlik yapıyolarmiş.. kızım da etkinliklerini kaçirmak istemiyor.
aynen öle... pazartes günü okulda sonbahar etkinliği yapmışlar doğa yürüyüşe felan gitmiş..Bizim öğretmen hasta istemiyor … sümüklü çocuk istemiyorlar
Yöresel yemeklerde sadece mantı mı varmış
Mantı yarışması yapalım4 kişi mantı sordu
Haluj mu sordular ne olacak bilmiyorum.4 kişi mantı sordu
Boşnak benimMantı yarışması yapalım
Yaaaa hepiniz de biliyormuşsunuz ben Kukrimden kopya çektimHaluj mu sordular ne olacak bilmiyorum.
Nasıl bilmeyiz kız. Ben bazen yapıyorum evdekilereYaaaa hepiniz de biliyormuşsunuz ben Kukrimden kopya çektim
HalujjjBoşnak benim
O olmaz yaHalujjj
Neden istediğim her şey bu kadar popüler çıkıyorNasıl bilmeyiz kız. Ben bazen yapıyorum evdekilere
Benimde aklımda bişey yok bi kaç tane not aldım ama emin değilimNeden istediğim her şey bu kadar popüler çıkıyor
bi sürü manti çeşidi varYöresel yemeklerde sadece mantı mı varmış