- 2 Aralık 2015
- 31.709
- 105.696
- 598
Emojin öyle demiyor, bir de iyice ballandırıyor kerata, senin yerine döveyim mi OnuEllerin dert görmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emojin öyle demiyor, bir de iyice ballandırıyor kerata, senin yerine döveyim mi OnuEllerin dert görmesin
Bir oylamaya bir tane organik böğürtlenli pasta yeterBen de ellerimle organik böğürtlen topladım ama nasip olmadı. Acıdım size, dedim şimdi pasta yaparım, bütün oyları süpürürüm, diğerlerine oy falan kalmaz, fedakarlık ettim Gerçek bak
Valla acayip lezzetliydiSanki biz yedik yaptığınız pastaları
Kimbilir ne iştahla yendi o pastalar, sevaba girdik, sayemizde kimbilir kimlerin midesi bayram etti
Bende para verip aldimBir oylamaya bir tane organik böğürtlenli pasta yeter
Bir böğürlent kaç para acaba sen para verdin onlar beleş yaptılar sjskjskjhskjkBende para verip aldim
Benim de evde olmayan malzemelerdi valla hep, bedavaya getirdiğim tek şey o böğürtlenlerBende para verip aldim
İyi para o böğürtlenlerBenim de evde olmayan malzemelerdi valla hep, bedavaya getirdiğim tek şey o böğürtlenler
Bir avuç 25Bir böğürlent kaç para acaba sen para verdin onlar beleş yaptılar sjskjskjhskjk
İyi gene bir şeyi bedavaya getirmişsin bebeğimBenim de evde olmayan malzemelerdi valla hep, bedavaya getirdiğim tek şey o böğürtlenler
Pasta yaparken yerim ben onu sjksjksjk kalmaz hiç bişiBir avuç 25
Çok ekşiydi çicemmm ama yenebilirdiPasta yaparken yerim ben onu sjksjksjk kalmaz hiç bişi
Çok şükür uğraşıyorumÜzgün olma kendini donanımlı hale getirebilirsin ki bence boş biri değilsin
İyi para olmayan ne var ki artık ablaİyi para o böğürtlenler
Ben bahçeden biraz toplayıp dondurucuya attım.İyi para olmayan ne var ki artık abla
Ben de köye gittiğimde toplayıp getirmiştim belki pasta yaparız diye :)Ben bahçeden biraz toplayıp dondurucuya attım.
Güzel bir cheesecake için bekliyolar
Çok iyi denk gelmiş fazla olsaydı bende orman meyve sosunu ondan yapabilirdim yoktuBen de köye gittiğimde toplayıp getirmiştim belki pasta yaparız diye :)
diana konsepti pasta olsaydi biriniclik gelirdiSen tramisiyu konsepti bırak da bana çilekli Charlotte ‘yi nasıl yedin onu de …. Offfffff arkadaş yapmıştı da bildiğin onun ki Charlotte değil lll. Charles’di JOYz
Hiç bişi yok artık vahim korku filmi gibi resmen.İyi para olmayan ne var ki artık abla