- 22 Temmuz 2017
- 44.520
- 132.054
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ASSOSyal tiramisu seni geçmiş 301 olmuş. Sen 300 olmuştun en son
Hadi inşallah yasocum istediğin hedefte olmuş olsun,tedavinde çok başarılı geçsin82 olması hedeflendi ablam. VKİ 28 olmalı dedi dr.
Şu anda hedefime vardım gibi hissediyorum, onu da Cumartesi göreceğiz.
İnşallah ablacımHadi inşallah yasocum istediğin hedefte olmuş olsun,tedavinde çok başarılı geçsin
İnşallah canım benim güzel haberlerini alalımda.İnşallah ablacım
Neler var neler uzaktan bakıyoz bizde öyleBe vicdansızlar
Yaptığınız iş mi şimdi ,senelerdir yememişim
Aminİnşallah canım benim güzel haberlerini alalımda.
Yanardağlar manardağlar içimde patladıııNeler var neler uzaktan bakıyoz bizde öyle
Sorma hiç her ay patlama yaşanıyor buradaYanardağlar manardağlar içimde patladııı
İlk kez bir şeyleri patlatmaktan mutluluk duydumYanardağlar manardağlar içimde patladııı
Bence İtalyanların oyunuAmerikanın oyunu bunlar hep nazoommm
Naagglettt geleeeBence İtalyanların oyunu
Sanki biz yedik yaptığınız pastalarıSize pasta yapanda kabahat,isyaaaaaaaaaaannnnnn
Ama kreması bir güzeldi bir güzeldi kii ellerimle topladığım organic böğürtlenlerden koydum içineSen tramisiyu konsepti bırakma bana çilekli Charlotte ‘yi nasıl yedin onu de …. Offfffff arkadaş yapmıştı da bildiğin onun ki Charlotte değil lll. Charles’di JOYz
Ben de ellerimle organik böğürtlen topladım ama nasip olmadı. Acıdım size, dedim şimdi pasta yaparım, bütün oyları süpürürüm, diğerlerine oy falan kalmaz, fedakarlık ettim Gerçek bakAma kreması bir güzeldi bir güzeldi kii ellerimle topladığım organic böğürtlenlerden koydum içine