Hepsi ama kkda yapılmamış olandanYöresel yemekler yazınca dünyanın tarifi çıkıyor ama seçme konusunda hem fikirim. İnsan kararsız kalıyor.
Tepsi yemeği mi, etli yemek mi, bulgurlu yemek mi, hamurişi mi, tatlı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi ama kkda yapılmamış olandanYöresel yemekler yazınca dünyanın tarifi çıkıyor ama seçme konusunda hem fikirim. İnsan kararsız kalıyor.
Tepsi yemeği mi, etli yemek mi, bulgurlu yemek mi, hamurişi mi, tatlı mı
Bu yarışmalarda yapılmamış herşey mi sayılıyorHepsi ama kkda yapılmamış olandan
Ben Kukrim burada haluj yazınca neymiş bu diye baktım da keşfettim yav ne bileyimOnu bilmeyen mi var belki 20 defa yapıldı. Kk da Yarışmada olmayan olsun diyorum siz buradan mı araştırıyorsunuz
Yok gerçekten bilmiyordum yaDaha önce bilmiyor muydun
Mutlaka deneBen bazen erinirsem kıymalı bile yapıyorum. Kim uğraşacak küçük küçükYok gerçekten bilmiyordum ya
Hingel adıyla eşimin tarafında yapılan bi mantı var ama onun içi boş böyle değil
Hingel yapıcam diye eşimi de kandırıp heyecanlandırmıştım zaten artık mecbur yapıcazMutlaka deneBen bazen erinirsem kıymalı bile yapıyorum. Kim uğraşacak küçük küçük
Burası kocalara yarıyor zatenHingel yapıcam diye eşimi de kandırıp heyecanlandırmıştım zaten artık mecbur yapıcaz
O onlarınkini yapacagımı sanıyor muhtemelen onlarınki kolay ama olsun yapıcaz artıkİki tabak yaparsın ya
Benimkine hepsi yaramıyor ya mesela pastanın tadına bile bakmadı kendim yedim gidip gelipBurası kocalara yarıyor zaten
Kıymet bilmiyor enişte bey et olsa dibini sıyırırdıBenimkine hepsi yaramıyor ya mesela pastanın tadına bile bakmadı kendim yedim gidip gelip
Evet Alinazikte çok mutluyduKıymet bilmiyor enişte bey et olsa dibini sıyırırdı
karar veremedim...düşünmekten beynimi yedimAkşama ne yemek yaptınız?
Neden çiğ kahve çiğniyorsun?üstelik diyette olan biri akşama ne yemek yapsam diye 26565495494964 defa düşünür.. ve çig çig kahveyi çigner... beynini yer ahh
ya nette okumuşum...Neden çiğ kahve çiğniyorsun?