- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Ahir diğer demek amaBende ahir ömrümde ilk kez gördüm ki burad ki ahir ömrüm de ne ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahir diğer demek amaBende ahir ömrümde ilk kez gördüm ki burad ki ahir ömrüm de ne ki ?
İlk değil amaBende ahir ömrümde ilk kez gördüm ki burad ki ahir ömrüm de ne ki ?
Çocuklarında isteği bitmiyorBenim kızın okul yolu düz. Babası bisikletle getirip götüreyim diyor, kesinlikle binmem diyor.
Kantinde meyve suyu, kraker falan pahalı diye marketten alayım diye markete gittim akşam, peşime düştü. Birşey istersen almam ona göre dedim, bakarız dedi
Baktım sepete cips koyuyor çoktan beri almadık diye, kraker, pipet koyuyor, en son 17 tlye şeker koydu, kesinlikle almam dedim. O zaman cips, kraker, bir de birşey bırakıyorum bunu alayım dedi,aldırdı. Yolda da diyor ki bıraktıklarımızı da yarın alırım
Evde babası bu şekere 17 lira mı verdiniz diyor. Sanki sen vermezdin, seni de kandırırdı dedim
3 kuruş kar edeyim derken zarara soktu beni
Yemek önde olsun yapraklar arka plandadişardaki çekim iyi oy kazandim..
he bide bahçede sarı sarı yapraklar geldii..
kekli kategori olsa
yöreseli düşünüyorum bulamadım
Dur daha neler göreceğizBende ahir ömrümde ilk kez gördüm ki burad ki ahir ömrüm de ne ki ?
2 kg gitti bi haftada: üstelik kaptani olmuşumSülalem beni ayıplayamaz, neden diyette olduğumu biliyorlar çünkü.
Maşallah canım, güzel vermişsin2 kg gitti bi haftada: üstelik kaptani olmuşum
yarın kaç görücem bakalım:)
Oyuncak ettiler sizin elektrikleri de ablam. Beyaz eşyalara bir şey olmaz inşallah.Elektrik geldi şimdi,net gittioda geldi çok şükür
İnşallah yasocum normalde arıza oldumu uzun sürecekse yönetim mesajla haber veriyor zaten,neyseki çabuk geldi.Oyuncak ettiler sizin elektrikleri de ablam. Beyaz eşyalara bir şey olmaz inşallah.
Yasom kaç kilo verdin bu arada.Maşallah canım, güzel vermişsin
Cumartesi tartı günüm benimde, bekliyorum fark var mı diye
İşte, böyle ani gidip gelmeler daha riskli beyaz eşyalar için.İnşallah yasocum normalde arıza oldumu uzun sürecekse yönetim mesajla haber veriyor zaten,neyseki çabuk geldi.
Aynen tehlikeli oluyor sonra.İşte, böyle ani gidip gelmeler daha riskli beyaz eşyalar için.
Abla en son toplam 3 ayda 15 idi. Son 1 ayda verdim 7 kiloyu, Cumartesi tartılacağım yine.Yasom kaç kilo verdin bu arada.
Maşalalh çok iyi vermişsin kilonu,hedef kaç olacak tedavin için.Abla en son toplam 3 ayda 15 idi. Son 1 ayda verdim 7 kiloyu, Cumartesi tartılacağım yine.
Ve de bugün beğenip aldırdıklarını yarın beğenmiyorlar.Çocuklarında isteği bitmiyor
Abla en son toplam 3 ayda 15 idi. Son 1 ayda verdim 7 kiloyu, Cumartesi tartılacağım yine.
82 olması hedeflendi ablam. VKİ 28 olmalı dedi dr.Maşalalh çok iyi vermişsin kilonu,hedef kaç olacak tedavin için.