• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Oğlumun zamanında kıyafetini ben alırdım giyerdi. Kızımda kıyafet almak için mağaza mağaza gezdiriyor beğenmedim diye🤦🏻‍♀️
Herşeyde seçici zamane çocukları.
Okula bırakmak bile maddiyat. Geçen sene eşim seneye ben okula getirip götürürüm arabayla diyordu, şimdiden bıktı, servis bakıyor.
Hani nette dolanıyor ya okullar açılınca veliler, öğretmenler, öğrenciler diye, velileri mutlu gösteriyor. Aslında alakası yok, okul açılınca daha çok yoruluyoruz çoğumuz. O sevinen çoğu veli eline harçlık verip kantinden al deyip, ödevine yardımcı falan olmayandır🙃
Akşam her ihtimal bakayım dedim yanlış sayfayı yapmış, tekrar araştır, göster yaptır derken kafa yoruluyor🤦🏻‍♀️
Aynı fikirdeyim servis bende, beslenme bende🤦Bende öyle boş evde oturan biri olsam😁Ondan hep koşturma ile geçiyor günlerim. Hele kışı hiç sevmiyorum. Oğlumun okulunun yolu çok kötü dar ve çok dik yokuş🤦
Çok sıkıntı oluyor.

Tabi ki canım Rabbim güç veriyor her şeyi hallediyorsun.
Ona sana şefaatçi olacak🤲
bugünlerimize şükür abla
neler yaşadım hatırlıyorsundur.. o acılar felan
ama sonra bakıyorum şimdi bana deselerki tüm bunları yaşayacaksın yinede istermisin
yinede isterdim hiç tereddüt etmeden
annelik böyle bişeymiş
ben babacıyım.. ama anne olduktan sonra anneme kaydım sanırım :D

Bebeğini mi kaybettin canım 😔
benim kızım tüp bebekle oldu seneler sonra :cry:
ama ikizlerdi.. kalbi durdu ama cinsiyeti öğrenmek bir sonraki muaynedeydi
o zaman doktor öğrenmek istermiydin dedi
herşeye rağmen evet demştim ordan öyle :(
işte ikiz görünce bazen böyle içim tuaf oluyor

bugünlerimize şükür abla
ama sonra bakıyorum şimdi bana deselerki tüm bunları yaşayacaksın yinede istermisin
annelik böyle bişeymiş
ben babacıyım.. ama anne olduktan sonra anneme kaydım sanırım :KK70:

herşeye rağmen evet demştim ordan öyle :KK43:
Ben hala babacıyım☺️
Annen sana emek veriyor ondan düşkünsün. Bizde öyle değil. Annem oğluna, gelinin düşkün😁

Ben hala babacıyım☺️
Annen sana emek veriyor ondan düşkünsün. Bizde öyle değil. Annem oğluna, gelinin düşkün😁
çok şükür ben annemden yanada babamdan yanada çok emek ve rahat büyütüldüm hani hiç baskı vs görülmeden
ikisininde saçının teline kurban ama işte anne olunca snırım insan bi başka duygusal oluyor

fakat şunuda söylemeden geçemiecem
gurbette ikiz büyütmek gerçekten... yani abla ne diyim hala dimdik ayaktasın :D

çok şükür ben annemden yanada babamdan yanada çok emek ve rahat büyütüldüm hani hiç baskı vs görülmeden
ikisininde saçının teline kurban ama işte anne olunca snırım insan bi başka duygusal oluyor

fakat şunuda söylemeden geçemiecem
gurbette ikiz büyütmek gerçekten... yani abla ne diyim hala dimdik ayaktasın :KK70:
Hemde benim kızlar çok zordu. Gece 1 de bile yatsalar sabah gün doğar, doğmaz uyanırlardı. 3 - 4 yaşına kadar böyle sürdü🤦

ay nerden geldik buralara birden

iş yerinde ağladım gidemde makyajımı tazeliyem su içem :KK70: :KK70::KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

roses.gif

bugünlerimize şükür abla
annelik böyle bişeymiş
ben babacıyım.. ama anne olduktan sonra anneme kaydım sanırım :KK70:

herşeye rağmen evet demştim ordan öyle :KK43:
Yaaa çok üzüldüm 😔ama şöyle düşün günahsız bir melek 🤲🏻 bazen sınandigimiz şeyler ağır oluyor.evlat acısı en büyüğü..cennette kavuşursun rabbimin rahmeti çok büyük 🤲🏻☺️

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Antep’e ne zaman geliyorsun, ona göre randevularımı ayarliyiciğim.
bu hafta belli olacak cnm annemin işleri var kızıma bakacak kmse yok bende yıllık izin alacam o yüzden
ona göre ayarlıyorum ama sen randv. verdiğin yerlere benide götür gezerim :D :D :D :D :D :D

Yaaa çok üzüldüm 😔ama şöyle düşün günahsız bir melek 🤲🏻 bazen sınandigimiz şeyler ağır oluyor.evlat acısı en büyüğü..cennette kavuşursun rabbimin rahmeti çok büyük 🤲🏻☺️
İnşallah :(
Rabbim isteyen bekleyen emek eden herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
kimseyi bu şekilde sınamasın :(

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

bu hafta belli olacak cnm annemin işleri var kızıma bakacak kmse yok bende yıllık izin alacam o yüzden
ona göre ayarlıyorum ama sen randv. verdiğin yerlere benide götür gezerim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

İnşallah :KK43:
Rabbim isteyen bekleyen emek eden herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
kimseyi bu şekilde sınamasın :KK43:
Amiiiin inşallah 🤲🏻❤️

sen diyette değilmiydin
güne gidip bişi yememekte olmaz yani insan ayıplar :KK70:

eben
ne olcakkkkkkkkkkkkkkkkk
ben özledim galiba seni tolin :KK70: :KK70: :KK70:

günaydın jennammmmmmmmmmmmm

benzetme :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

günaydın ablacım