En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Aynı fikirdeyim servis bende, beslenme bendeBende öyle boş evde oturan biri olsamOndan hep koşturma ile geçiyor günlerim. Hele kışı hiç sevmiyorum. Oğlumun okulunun yolu çok kötü dar ve çok dik yokuş
Çok sıkıntı oluyor.

Tabi ki canım Rabbim güç veriyor her şeyi hallediyorsun.
Ona sana şefaatçi olacak
bugünlerimize şükür abla
neler yaşadım hatırlıyorsundur.. o acılar felan
ama sonra bakıyorum şimdi bana deselerki tüm bunları yaşayacaksın yinede istermisin
yinede isterdim hiç tereddüt etmeden
annelik böyle bişeymiş
ben babacıyım.. ama anne olduktan sonra anneme kaydım sanırım

Bebeğini mi kaybettin canım
benim kızım tüp bebekle oldu seneler sonra
ama ikizlerdi.. kalbi durdu ama cinsiyeti öğrenmek bir sonraki muaynedeydi
o zaman doktor öğrenmek istermiydin dedi
herşeye rağmen evet demştim ordan öyle
işte ikiz görünce bazen böyle içim tuaf oluyor

Ben hala babacıyım
Annen sana emek veriyor ondan düşkünsün. Bizde öyle değil. Annem oğluna, gelinin düşkün

Ben hala babacıyım
Annen sana emek veriyor ondan düşkünsün. Bizde öyle değil. Annem oğluna, gelinin düşkün
çok şükür ben annemden yanada babamdan yanada çok emek ve rahat büyütüldüm hani hiç baskı vs görülmeden
ikisininde saçının teline kurban ama işte anne olunca snırım insan bi başka duygusal oluyor

fakat şunuda söylemeden geçemiecem
gurbette ikiz büyütmek gerçekten... yani abla ne diyim hala dimdik ayaktasın

Hemde benim kızlar çok zordu. Gece 1 de bile yatsalar sabah gün doğar, doğmaz uyanırlardı. 3 - 4 yaşına kadar böyle sürdü

Yaaa çok üzüldüm ama şöyle düşün günahsız bir melek bazen sınandigimiz şeyler ağır oluyor.evlat acısı en büyüğü..cennette kavuşursun rabbimin rahmeti çok büyük

Antep’e ne zaman geliyorsun, ona göre randevularımı ayarliyiciğim.
bu hafta belli olacak cnm annemin işleri var kızıma bakacak kmse yok bende yıllık izin alacam o yüzden
ona göre ayarlıyorum ama sen randv. verdiğin yerlere benide götür gezerim

Yaaa çok üzüldüm ama şöyle düşün günahsız bir melek bazen sınandigimiz şeyler ağır oluyor.evlat acısı en büyüğü..cennette kavuşursun rabbimin rahmeti çok büyük
İnşallah
Rabbim isteyen bekleyen emek eden herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
kimseyi bu şekilde sınamasın

Amiiiin inşallah

Sülalem beni ayıplayamaz, neden diyette olduğumu biliyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…