En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Daha bunlar iyi günlerim bir ele karışalım
Ne olur bilinmezde
Benim çocuğun zamanına ele karışma olayları kalmaz gibi geliyor.
Anne baba biz evleniyoruz haberiniz olsun öptüm bye tarzı bir cümle duymamız çok olası

Ne olur bilinmezde
Benim çocuğun zamanına ele karışma olayları kalmaz gibi geliyor.
Anne baba biz evleniyoruz haberiniz olsun öptüm bye tarzı bir cümle duymamız çok olası
Sonumuz hayır olsun

akşamları annemle babam gözümün içine bakıyor
kızını alda git der gibi

hepimiz isyandayız.. neyse sayesinde kilo veriyorum

hiçmi durmaz bi bebe ya
Durmaz çünkü tam hareketlenme zamanında

Sonrada çocuk beni yoruyorİkizleri gurbette tek büyüttüğüm geldi aklımaOdun bir koca
Anne olunca en güçlü olmak zorunda kalıyoruz işte ama karşılığını fazlasıyla alırsınız eminim

Anne olunca en güçlü olmak zorunda kalıyoruz işte ama karşılığını fazlasıyla alırsınız eminim
İnşallah canım
Herkes veriyor eminim ama ben çok emek verdim. Kendimi unuttum diyebilirim. Rabbimin emanetleri

belimi hissetmiorum
uyurken rüyamda
kızım yok annecim
çekme annecim
düşersin annecim
kullandığım cümleler vardı
Annelik böyle işte,her an gözün üstünde oluyor.

İnşallah canım
Herkes veriyor eminim ama ben çok emek verdim. Kendimi unuttum diyebilirim. Rabbimin emanetleri
Boşuna cennet anaların ayakları altında değil umarım hayat misliyle geri verecektir

Sonrada çocuk beni yoruyorİkizleri gurbette tek büyüttüğüm geldi aklımaOdun bir koca
bende bazen düşünüyorum oğlum yaşasaydı nasıl olacaktı die
sonrada diyorum ki keşke yaşasaydıda bi şekilde Allah o gücü verirdi

Oğlumun zamanında kıyafetini ben alırdım giyerdi. Kızımda kıyafet almak için mağaza mağaza gezdiriyor beğenmedim diye
Herşeyde seçici zamane çocukları.
Okula bırakmak bile maddiyat. Geçen sene eşim seneye ben okula getirip götürürüm arabayla diyordu, şimdiden bıktı, servis bakıyor.
Hani nette dolanıyor ya okullar açılınca veliler, öğretmenler, öğrenciler diye, velileri mutlu gösteriyor. Aslında alakası yok, okul açılınca daha çok yoruluyoruz çoğumuz. O sevinen çoğu veli eline harçlık verip kantinden al deyip, ödevine yardımcı falan olmayandır
Akşam her ihtimal bakayım dedim yanlış sayfayı yapmış, tekrar araştır, göster yaptır derken kafa yoruluyor

Tabi ki canım Rabbim güç veriyor her şeyi hallediyorsun.
Ona sana şefaatçi olacak

Bebeğini mi kaybettin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…