• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Daha bunlar iyi günlerim bir ele karışalım:KK70:
Ne olur bilinmezde:KK51:
Benim çocuğun zamanına ele karışma olayları kalmaz gibi geliyor.:KK45:
Anne baba biz evleniyoruz haberiniz olsun öptüm bye tarzı bir cümle duymamız çok olası:confused:

Ne olur bilinmezde:KK51:
Benim çocuğun zamanına ele karışma olayları kalmaz gibi geliyor.:KK45:
Anne baba biz evleniyoruz haberiniz olsun öptüm bye tarzı bir cümle duymamız çok olası:confused:
Sonumuz hayır olsun😁

akşamları annemle babam gözümün içine bakıyor
kızını alda git der gibi

hepimiz isyandayız.. neyse sayesinde kilo veriyorum

hiçmi durmaz bi bebe ya :işsiz:
Durmaz çünkü tam hareketlenme zamanında

Sonrada çocuk beni yoruyor🤣İkizleri gurbette tek büyüttüğüm geldi aklıma:KK14:Odun bir koca🤦
Anne olunca en güçlü olmak zorunda kalıyoruz işte 🤷🏻‍♀️ama karşılığını fazlasıyla alırsınız eminim

Anne olunca en güçlü olmak zorunda kalıyoruz işte 🤷🏻‍♀️ama karşılığını fazlasıyla alırsınız eminim
İnşallah canım 🥰🤲
Herkes veriyor eminim ama ben çok emek verdim. Kendimi unuttum diyebilirim. Rabbimin emanetleri🥰🤲

belimi hissetmiorum
uyurken rüyamda
kızım yok annecim
çekme annecim
düşersin annecim
kullandığım cümleler vardı :işsiz:
Annelik böyle işte,her an gözün üstünde oluyor.

İnşallah canım 🥰🤲
Herkes veriyor eminim ama ben çok emek verdim. Kendimi unuttum diyebilirim. Rabbimin emanetleri🥰🤲
👏🏻👏🏻Boşuna cennet anaların ayakları altında değil 🥰umarım hayat misliyle geri verecektir 🤲🏻❤️

Sonrada çocuk beni yoruyor🤣İkizleri gurbette tek büyüttüğüm geldi aklıma:KK14:Odun bir koca🤦
bende bazen düşünüyorum oğlum yaşasaydı nasıl olacaktı die
sonrada diyorum ki keşke yaşasaydıda bi şekilde Allah o gücü verirdi :(

Katlanıyor canım 🤷
Şöyle düşün bebekken bir kase çorba ile karnını doyurursun. Şimdi yetişkin senin kadar yiyor. Tabi tencereler büyüdü. Bebekken ya da küçükken kıyafetler küçük bir makine yıkarsın büyüyünce haftada 3-4 çamaşır yıkanıyor. İlgili veliysen ödevler, etkinlikler bitmez🤷Maddiyatın muhteşem ötesi değilse beslenmeyi sen hazırlamalısın. Bir tost 18 lira🤷Offf bunlar minik detaylar🤷
Bak eşim üç gündür köyde🤷Kızlar sabah kursa gitti. Oğlan okuldan geldi.Tabi okuldan ben alıyorum. Sonra onuda başka kursa bırakıp ben kursa gittim. Benim kurs uzak onların eve yakın. Kızlar oğlanı alıp eve gelecekler. Ama aklım hep onlarda kaç yazdım, kaç aradım. Eve gittiniz mi? Yemek hazır olmalı tabi😁
Dışarıda olmaları daha zor🤷
Oğlumun zamanında kıyafetini ben alırdım giyerdi. Kızımda kıyafet almak için mağaza mağaza gezdiriyor beğenmedim diye🤦🏻‍♀️
Herşeyde seçici zamane çocukları.
Okula bırakmak bile maddiyat. Geçen sene eşim seneye ben okula getirip götürürüm arabayla diyordu, şimdiden bıktı, servis bakıyor.
Hani nette dolanıyor ya okullar açılınca veliler, öğretmenler, öğrenciler diye, velileri mutlu gösteriyor. Aslında alakası yok, okul açılınca daha çok yoruluyoruz çoğumuz. O sevinen çoğu veli eline harçlık verip kantinden al deyip, ödevine yardımcı falan olmayandır🙃
Akşam her ihtimal bakayım dedim yanlış sayfayı yapmış, tekrar araştır, göster yaptır derken kafa yoruluyor🤦🏻‍♀️

sonrada diyorum ki keşke yaşasaydıda bi şekilde Allah o gücü verirdi :KK43:
Tabi ki canım Rabbim güç veriyor her şeyi hallediyorsun.
Ona sana şefaatçi olacak🤲

sonrada diyorum ki keşke yaşasaydıda bi şekilde Allah o gücü verirdi :KK43:
Bebeğini mi kaybettin canım 😔

Back