AnlatamadımYaşıtıma neden abla diyeyim ki, küçülsünler de cebime girsinler
Kazen bir kere bana abla demişti. Ben sizden küçüğüm demiştim, aklıma o geldiYaşıtıma neden abla diyeyim ki, küçülsünler de cebime girsinler
Ama bizim bu taraflarda küçükte olsa abla, abi denirKazen bir kere bana abla demişti. Ben sizden küçüğüm demiştim, aklıma o geldi
Ben seni anladım elticim. Ama bugün çok yoruldum, lafları doğru seçemiyor olabilirim.Anlatamadım
Hadi erkekler saygıdan diyor, ona lafım yok canım.Kazen bir kere bana abla demişti. Ben sizden küçüğüm demiştim, aklıma o geldi
Bende ya 6 defa dışarı çıkıp tekrar eve geldimBen seni anladım elticim. Ama bugün çok yoruldum, lafları doğru seçemiyor olabilirim.
Vallahi evden çıkmak insanı çok yoruyor, hele birde lodos vardı bugün, kafa tutması gayet normal.Bende ya 6 defa dışarı çıkıp tekrar eve geldim
Kızmın öğretmeni bazen X Hanım derdi bazen AblaHadi erkekler saygıdan diyor, ona lafım yok canım.
Üst giy çıkar yorucu oluyor. Birde hep farklı ortamlar oldu. Her seferinde farklı kıyafetVallahi evden çıkmak insanı çok yoruyor, hele birde lodos vardı bugün, kafa tutması gayet normal.
Ayyy, çamaşır işi de üstüne gelmiş sende.Üst giy çıkar yorucu oluyor. Birde hep farklı ortamlar oldu. Her seferinde farklı kıyafet
Burada hava sıcaktı.
Bundan sonra benim tempo böyleAyyy, çamaşır işi de üstüne gelmiş sende.
Bugün burası da sıcaktı ama arada yağıp ve esip durdu.
Hastane işlerini erteledin, herşeyi boşversen şu hastane işini halletsin keşkeBundan sonra benim tempo böyle
Acıkmak mı, o da ne?İnsan geç saatlere kadar oturunca da karnı acıkıyor, acıktım sanki
Belki patlamayı bekliyorumdurHastane işlerini erteledin, herşeyi boşversen şu hastane işini halletsin keşke
Bir çocuğa yetişemeyen benBelki patlamayı bekliyorumdur
Çocukları ne yapacağım
Kızlar sabah 8 de kursa ya da okula gidiyorlar akşam 6-7 bazen 8 gibi geliyorlar. Oğlan var. Kızlar orada kalıyor orası için ev için sürekli yemek yapıyorum. Çocuklarımın sınav senesi
Ben bu dünyada kendimi yok saymışım
Katlanıyor canımBir çocuğa yetişemeyen ben
Büyüdükçe daha kolay olmuyo muydu
Daha da mı zor olacak
Katlanıyor canım
Şöyle düşün bebekken bir kase çorba ile karnını doyurursun. Şimdi yetişkin senin kadar yiyor. Tabi tencereler büyüdü. Bebekken ya da küçükken kıyafetler küçük bir makine yıkarsın büyüyünce haftada 3-4 çamaşır yıkanıyor. İlgili veliysen ödevler, etkinlikler bitmezMaddiyatın muhteşem ötesi değilse beslenmeyi sen hazırlamalısın. Bir tost 18 lira Offf bunlar minik detaylar
Bak eşim üç gündür köydeKızlar sabah kursa gitti. Oğlan okuldan geldi.Tabi okuldan ben alıyorum. Sonra onuda başka kursa bırakıp ben kursa gittim. Benim kurs uzak onların eve yakın. Kızlar oğlanı alıp eve gelecekler. Ama aklım hep onlarda kaç yazdım, kaç aradım. Eve gittiniz mi? Yemek hazır olmalı tabi
Dışarıda olmaları daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?