- 28 Haziran 2011
- 61.134
- 153.811
- 898
Bende seniiii minnak kuzuuuYerimmmmmmm seni sosyal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seniiii minnak kuzuuuYerimmmmmmm seni sosyal
Yükseliş yok diyemeyiz canım sendeArtık yükselmediğim için düşmüyorum da çok oldu
Ben amatör olarak yazıyorum zaten hikayeGeçen bir yerde paylaştığım yorumu ( şiir) birisi 1000k da paylaşmak istedi. Bana aitti. Ben pek sıcak bakmadım
O nasıl oluyor ki. İleti olarak paylaşacak herhalde. Sıcak bakmaman iyi olmuş, kendi şiiri gibi duracaktı, belki de insanlar alır sahiplenirdi. Ben genelde alıntı olarak paylaşıyorum kitapta okuduğum sözleri, zaten yazar, kitap ismi ve yayınevi falan hep yazıyor.Geçen bir yerde paylaştığım yorumu ( şiir) birisi 1000k da paylaşmak istedi. Bana aitti. Ben pek sıcak bakmadım
VayBen amatör olarak yazıyorum zaten hikaye
1000k hakkında çok fikrim yok zaten kullanmadım hiç.O nasıl oluyor ki. İleti olarak paylaşacak herhalde. Sıcak bakmaman iyi olmuş, kendi şiiri gibi duracaktı, belki de insanlar alır sahiplenirdi. Ben genelde alıntı olarak paylaşıyorum kitapta okuduğum sözleri, zaten yazar, kitap ismi ve yayınevi falan hep yazıyor.
Burda herkes bana minnoş, minnak diyor ahsjsBende seniiii minnak kuzuuu
Bu duyguyu ben de yaşadım, burukluk oluyor evet. Ama inan imzanı attın, kendini yeteneğini daha çok gösterdin, unutulmayacak bir pasta yaptınBenimkine çok gerek yok gibi
Yoğunluğun varsa zor iş.Vay
Ben de bir ara düşündüm ama kararsız kaldım.
Yoğun bir döneme giriyorum ders çalışmam lazım, yarından sonra pek girmeyeceğim buraya da. Yoksa bir şeyler yazmayı düşünebilirdm belki
Oldum İşte oldum
İyi bir tarifi güzel yorumlamak yeterli geliyor bi süredir bana.Yükseliş yok diyemeyiz canım sende
1K da zaten kitap okuyamıyoruz, sadece okuduklarımızı paylaşıyoruz. Örnek atayım birazdan.1000k hakkında çok fikrim yok zaten kullanmadım hiç.
Google play kitaplar
Wattpad vb sitelerdende okuyorum.
Bu nevres kimİşte bu,kanıt gibi kanıt iyi ki varsın nazomm ben kazandım madalyami alayım nevosum @Nevreste
Benimkine de bir el atsaydınız
Onu bir ara arayıp konuşacağım.İstanbul Biz 1.olduk ta noldu, şapkalarımızı vermiyor Kazen emmim
Nevoş sarı madalyaları istesek çok mu şey istemiş oluruz yavOnu bir ara arayıp konuşacağım.
Kesinlikle öyleİyi bir tarifi güzel yorumlamak yeterli geliyor bi süredir bana.
Birincilik niyeti ile yola çıkıp kaptırınca KK bu sağı solu belli olmuyor işte orda düşüyorsun
Yetişin a komşular yarışmada şike var
Değerini anlamayanlar utansın bebeyimİyi bir tarifi güzel yorumlamak yeterli geliyor bi süredir bana.
Birincilik niyeti ile yola çıkıp kaptırınca KK bu sağı solu belli olmuyor işte orda düşüyorsun