sabah sabah uğraştırdım sizi, beyninizi yidimÜstlerine tıklayınca kim yapmış gösteriyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah sabah uğraştırdım sizi, beyninizi yidimÜstlerine tıklayınca kim yapmış gösteriyor canım
hahahah hallettim bir şekilde tişikkirlir jinniimmGörsellere bakip o piti piti yap
abla ya çok tatlısınız hallettim çooook teşekkür ederimSen hangi pastalara oy verdin,yukarda oy sayısı varya şu anda önde olan 183 var o kısma tıkla orada nickini görürsün hemen.
İlk sayfada pasta üstüne tıkla kim yaptı görürsün zaten.
Kaç yıldır buradayım ben bile hala bilmediğim şeyler oluyor gayet normal yani.sabah sabah uğraştırdım sizi, beyninizi yidim
Rica ederim canımhahahah hallettim bir şekilde tişikkirlir jinniimm
abla ya çok tatlısınız hallettim çooook teşekkür ederim
Rica ederim ne demek,sonunda oldu yani olur bunlar gayet normalhahahah hallettim bir şekilde tişikkirlir jinniimm
abla ya çok tatlısınız hallettim çooook teşekkür ederim
aslında ben farklı düşünerek arıyordum da o yüzden biraz beynim yandı sizinkini de yaktım sağol ablammmKaç yıldır buradayım ben bile hala bilmediğim şeyler oluyor gayet normal yani.
Yok canım olsun,reklamlar çok büyük büyük bende de,zor bakılıyor, ne olduysa bugünsabah sabah uğraştırdım sizi, beyninizi yidim
evet başardımmmmmRica ederim ne demek,sonunda oldu yani olur bunlar gayet normal
Olsun olsun önemli değil hepimiz yaşadık bunları.aslında ben farklı düşünerek arıyordum da o yüzden biraz beynim yandı sizinkini de yaktım sağol ablammm
evet başardımmmmm
pofff sorma canım sinir oldum resmen. sürekli kayıp duruyo sayfa bakamıyomYok canım olsun,reklamlar çok büyük büyük bende de,zor bakılıyor, ne olduysa bugün
Günaydınlar minnoşummmGünaydın
Süper o zamanevet başardımmmmm
Ve devasa boyuttapofff sorma canım sinir oldum resmen. sürekli kayıp duruyo sayfa bakamıyom
Telefondan olunca oluyor bunlar,ben yazamıyorum hiç cinnet geçiriyorum telde,pc kullandığım için herhalde.pofff sorma canım sinir oldum resmen. sürekli kayıp duruyo sayfa bakamıyom
bilgisayarı fırlatıp atcam şimdiVe devasa boyutta
nasilsiniz bakalim torun nasil ablaGünaydınlar minnoşummm
Süper o zaman
Sakin ol sakin,onu kırarsan yenisini alamazsın,fiyatları düşün,derin nefes albilgisayarı fırlatıp atcam şimdi
valla abla sırf bu yüzden bazen girip okuyasım yazasım gelmiyoTelefondan olunca oluyor bunlar,ben yazamıyorum hiç cinnet geçiriyorum telde,pc kullandığım için herhalde.