- 20 Mart 2008
- 141.546
- 213.025
- 1.423
- 60
İyiyim mğnnoşum sağol,torun iyi tatil dönüşü kulakta sorun yaşadı tıkandı duyamadı sonra damlalarla düzeldi,havuza atlamanın sıkıntıları işte.nasilsiniz bakalim torun nasil abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim mğnnoşum sağol,torun iyi tatil dönüşü kulakta sorun yaşadı tıkandı duyamadı sonra damlalarla düzeldi,havuza atlamanın sıkıntıları işte.nasilsiniz bakalim torun nasil abla
Ayy bunlar ne böyle hepsi çok çok güzel olmuş.nasıl oy vericez aralarından seçip hepsi hak etmiş bence.
hahahaha şirketin bilgisayarı birdeSakin ol sakin,onu kırarsan yenisini alamazsın,fiyatları düşün,derin nefes al
bizim kizdada var sorun ama bizimki havuzdan deggil enfeksiyindanİyiyim mğnnoşum sağol,torun iyi tatil dönüşü kulakta sorun yaşadı tıkandı duyamadı sonra damlalarla düzeldi,havuza atlamanın sıkıntıları işte.
Geçen elektrikler gitti geç geldi,telden yazdım saçlarım dikildi resmen zor geliyor banadavalla abla sırf bu yüzden bazen girip okuyasım yazasım gelmiyo
Yapma,yanarsinhahahaha şirketin bilgisayarı birde
hele telden daha da zordurGeçen elektrikler gitti geç geldi,telden yazdım saçlarım dikildi resmen zor geliyor banada
Geçmiş olsun minnoşum,çocuklar hasta olunca böyle işte.bizim kizdada var sorun ama bizimki havuzdan deggil enfeksiyindan
Aynen bana çok zor oluyor bişi yazacam farklı kelimeler çıkıyor sjksjskjskhele telden daha da zordur
ben yanmışım zaten jennamYapma,yanarsin
sagol ablacim bizim zaten birinde duyma kaybi var digeride enfeskiyon olunca cok kotu olduGeçmiş olsun minnoşum,çocuklar hasta olunca böyle işte.
Yananı görür Allah Alllaahben yanmışım zaten jennam
ne çıkarsa yaz abla uğraşma ben telden hiç girmiyorum o yüzdenAynen bana çok zor oluyor bişi yazacam farklı kelimeler çıkıyor sjksjskjsk
Tedavi filan oldumu bu arada.sagol ablacim bizim zaten birinde duyma kaybi var digeride enfeskiyon olunca cok kotu oldu
Olmuyor öyle ne dedi diye çözmek lazım buseferdene çıkarsa yaz abla uğraşma ben telden hiç girmiyorum o yüzden
ohhhh yandaaaanYananı görür Allah Alllaah
damla verildi ama soyle duzgun bir kbb ye gidemedik daha randevu gelmedi sagolsun hastanemizin sadece acili calisiyor o da acil hastalari cevre ilcelere gonderiyorlar ambulanslaTedavi filan oldumu bu arada.
hahaha biz çözeriz ablaaam yeter ki sen uğraşmaOlmuyor öyle ne dedi diye çözmek lazım buseferde
Bizim torundada acile götürdüler hemen bişeyi yok demişler haff enfeksiyon diye,sonra kbb baktı orası çözdü sonra.damla verildi ama soyle duzgun bir kbb ye gidemedik daha randevu gelmedi sagolsun hastanemizin sadece acili calisiyor o da acil hastalari cevre ilcelere gonderiyorlar ambulansla
Bide tek el yazıyom ben yazana kadar 5 tane mesaj yazanlar var sjksjksjkhahaha biz çözeriz ablaaam yeter ki sen uğraşma