- 24 Eylül 2018
- 98.392
- 294.797
- 698
GünoooooGünooooooooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünoooooGünooooooooooooo
oradaki pastaları gördüm de ben bizim kızlar yaptı sandım onları arıyorumKonunun başına gelin 1.sayfaya pastalar orada,yukardada oy ver kısmı var.
İyiyim kuzum, sen nasılsın?ozmom ha gayret çözeceksin bu işi
jennam naber beybitommmmmmmm
Oy verme değilmi.oradaki pastaları gördüm de ben bizim kızlar yaptı sandım onları arıyorum
olmiyii jennaaaa . aslında anladım da ben daha önce hani sizler yapıyodunuz ya sunumlu falan öyle zannedip arıyorum ama öyle değil sanırım Günaydın,attım ama oldu mu şimdi?Kekler - Pastalar - Denenmiş Pratik Pasta Tarifleri
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 3 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 3(üç)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ganajlı Mozaik Pasta - Dr. Oetker Kakao Sponsorluğunda:KK56: Yanardağ Pasta - Dr. Oetker...www.kadinlarkulubu.com
hahahah beynim durdu sabah sabahozmom ha gayret çözeceksin bu işi
jennam naber beybitommmmmmmm
iyiyim jennamİyiyim kuzum, sen nasılsın?
evet oy vereceğim de ilk sayfadaki pastalara veriyorum o zaman. dediğim gibi ben kızlar yapıyor ya normalde öyle zannedip arıyorumOy verme değilmi.
Üstlerine tıklayınca kim yapmış gösteriyor canımolmiyii jennaaaa . aslında anladım da ben daha önce hani sizler yapıyodunuz ya sunumlu falan öyle zannedip arıyorum ama öyle değil sanırım Günaydın,attım ama oldu mu şimdi?
hahahah beynim durdu sabah sabah
Sunumlar var zatenevet oy vereceğim de ilk sayfadaki pastalara veriyorum o zaman. dediğim gibi ben kızlar yapıyor ya normalde öyle zannedip arıyorum
En yukarda pasta isimleri varya,sol taraftada oy ver kısmı var ona tıklayıp 3 tane kutucuğa tık olacak sonra çıkıyor .evet oy vereceğim de ilk sayfadaki pastalara veriyorum o zaman. dediğim gibi ben kızlar yapıyor ya normalde öyle zannedip arıyorum
Beynim yandı, ilk sayfada var yaevet oy vereceğim de ilk sayfadaki pastalara veriyorum o zaman. dediğim gibi ben kızlar yapıyor ya normalde öyle zannedip arıyorum
Hep iyi ol kuzumiyiyim jennam
beni döveceksiniz birazdan ama o pastaları kim yapmış hani biz kişiye de oy veriyorduk yaSunumlar var zaten
Pasta tarifleri 1. sayfaya girin oy verme yerinden sonra pastaları göreceksiniz
ivit yaptım abla ama ben anlatamadım sanırsam bühüüüüüüEn yukarda pasta isimleri varya,sol taraftada oy ver kısmı var ona tıklayıp 3 tane kutucuğa tık olacak sonra çıkıyor .
hahaha benim de yanıyo şu andaBeynim yandı, ilk sayfada var ya
Pasta resimlerinin üzerine tıklayınca açılıyor. Zaman alır ama öyle halledebilirsinizbeni döveceksiniz birazdan ama o pastaları kim yapmış hani biz kişiye de oy veriyorduk ya
ivit yaptım abla ama ben anlatamadım sanırsam bühüüüüüü
Yapanın ismini bulup ,pasta ismine oy veriyoruz hepbeni döveceksiniz birazdan ama o pastaları kim yapmış hani biz kişiye de oy veriyorduk ya
Görsellere bakip o piti piti yaphahaha benim de yanıyo şu anda
Sen hangi pastalara oy verdin,yukarda oy sayısı varya şu anda önde olan 183 var o kısma tıkla orada nickini görürsün hemen.beni döveceksiniz birazdan ama o pastaları kim yapmış hani biz kişiye de oy veriyorduk ya