• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
olmiyii jennaaaa . aslında anladım da ben daha önce hani sizler yapıyodunuz ya sunumlu falan öyle zannedip arıyorum ama öyle değil sanırım 🙄 Günaydın,attım ama oldu mu şimdi?o_O

ozmom ha gayret çözeceksin bu işi :KK70: :KK70: :KK70:

jennam naber beybitommmmmmmm
hahahah beynim durdu sabah sabah 🤣

olmiyii jennaaaa . aslında anladım da ben daha önce hani sizler yapıyodunuz ya sunumlu falan öyle zannedip arıyorum ama öyle değil sanırım 🙄 Günaydın,attım ama oldu mu şimdi?o_O

hahahah beynim durdu sabah sabah 🤣
Üstlerine tıklayınca kim yapmış gösteriyor canım 🥲

evet oy vereceğim de ilk sayfadaki pastalara veriyorum o zaman. dediğim gibi ben kızlar yapıyor ya normalde öyle zannedip arıyorum 😁
Sunumlar var zaten
Pasta tarifleri 1. sayfaya girin oy verme yerinden sonra pastaları göreceksiniz

evet oy vereceğim de ilk sayfadaki pastalara veriyorum o zaman. dediğim gibi ben kızlar yapıyor ya normalde öyle zannedip arıyorum 😁
En yukarda pasta isimleri varya,sol taraftada oy ver kısmı var ona tıklayıp 3 tane kutucuğa tık olacak sonra çıkıyor .

Screenshot_20220927-082510_Chrome.jpg

Sunumlar var zaten
Pasta tarifleri 1. sayfaya girin oy verme yerinden sonra pastaları göreceksiniz
beni döveceksiniz birazdan ama o pastaları kim yapmış hani biz kişiye de oy veriyorduk ya :skandal:
En yukarda pasta isimleri varya,sol taraftada oy ver kısmı var ona tıklayıp 3 tane kutucuğa tık olacak sonra çıkıyor .
ivit yaptım abla ama ben anlatamadım sanırsam bühüüüüüü 😪

beni döveceksiniz birazdan ama o pastaları kim yapmış hani biz kişiye de oy veriyorduk ya :skandal:

Pasta resimlerinin üzerine tıklayınca açılıyor. Zaman alır ama öyle halledebilirsiniz

Sen hangi pastalara oy verdin,yukarda oy sayısı varya şu anda önde olan 183 var o kısma tıkla orada nickini görürsün hemen.
İlk sayfada pasta üstüne tıkla kim yaptı görürsün zaten.

Back